Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Linseoperation

Er synet ikke længere, hvad det har været?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn. Årssagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og ikke i samme grad som tidligere kan tilpasse sig forskellige afstande.

For en person med normalt syn betyder det, at øjet ikke længere kan fokuserer på nært hold, men derimod ser udemærket på lang afstand. Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevnen) og man bliver afhængig af læse- og/eller skærmbriller. En linseoperation kan afhjælpe dette aldersrelaterede problem.

Linseoperationer tilbydes mest til de kunder som allerede har alderssyn, begyndende aldersyn eller grå stær. En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser.

 

Linsekirurg med stor erfaring

Linsekirurgien ved Øjenlægernes Center ledes af Professor, dr. Med. Thomas K. Olsen, der har udført mere end 10.000 linseoperationer af alle sværhedsgrader, og i professionelle fagkredse er anerkendt som en af Europas absolut førende refraktive linsekirurger.

Thomas har igennem mere end tyve år været ansvarlig for de mest avancerede linseoperationer ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital og er ophavsmand til ”Olsen formlen”, der bruges i det mest avancerede udstyr til udmåling og linseberegning ved øjenkirurgi.

Efter en grundig forundersøgelse foretaget af vores erfarne optometrister tager Thomas en personlig samtale med alle linsepatienter for at sikre at patienten vil få glæde af linsekirurgi. Thomas udfører personligt alle operationer.

Vores ufravigelige mantra er udelukkende at tilbyde de behandlinger, som vi selv ville anbefale den nærmeste familie at få foretaget.

Banebrydende flerstyrke-linser

Teknikken til korrektion af alderssyn hedder RLE (refractiv lens exchange) eller PreLex operation (presbyopic lens exchange) og indgrebet er principielt den samme som ved grå stær, som er én af verdens hyppigst udførte operationer. Ved Øjenlægernes Center kan vi tilbyde dig en RLE operation med de banebrydende flerstyrke multifokale linser fra Zeiss.

Flerstyrke linser, også kaldet multifokale linser, gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med Zeiss flerstyrkelinser kan du få et godt syn på alle afstande. En flerstyrkelinse har ikke bare to – men hele tre – fokuspunkter, som gør det muligt at se skarpt uden briller både når du læser, kører bil eller sidder ved computeren.

Læs mere om Multifokale linserne her

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40