Behandlinger

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi både øjenbehandlinger og øjenlågsbehandlinger, og vi har samlet Danmarks absolut førende øjenkirurger/øjenlæger inden for laserbehandling og linsekirurgi.

Vi anvender den bedste teknologi og tilbyder øjenbehandlinger og øjenlågsbehandlinger på højeste niveau samt øjenlægeundersøgelse med kort ventetid. Udover det, kan vi hjælpe hvis du har problemer med øjenlåg eller tørre øjne.

Vi er et professionelt og dedikeret team med den største erfaring indenfor øjenbehandlinger og øjenlågsbehandlinger, og vi tager os rigtigt godt af dig under hele forløbet. Du vil møde de samme mennesker ved forundersøgelse, behandling og kontroller.

Øjenlægernes Center i København tilbyder øjenbehandlinger & øjenlågsbehandlinger

Øjenlaserbehandlinger

Vi tilbyder alle førende former for øjenlaserbehandling på højeste niveau. Det er muligt at få foretaget ReLEx smile, FS-LASIK (inklusiv Wavefront guided) samt LASEK (samme princip som PRK og “no cut”). Vi laserbehandler også efterstær, og er den eneste private klinik, der tilbyder ReLEx smile i København.

Læs mere

Linseoperationer

Ved Øjenlægernes Center har vi samlet Danmarks absolut førende øjenkirurger / optometrister inden for laserbehandling og linsekirurgi. Vi anvender markedets bedste produkter (linser mm.) og vores omfattende og kostbare kvalitets apparatur gøre det muligt at efterjustere, når det er nødvendigt. Vi tilbyder udelukkende behandlinger, vi vil foreslå vores egen tætte familie, og har behandlet flere lægekolleger samt eget personale.

Læs mere

Øjenlåg

Har du hængende øjenlåg, for meget øjenlågshud, tendens til byg/haglkorn eller øvrige udfordringer i øjenomgivelser, kan vi også hjælpe med behandling. Vi har tilknyttet kvalificerede og erfarne speciallæger, der klarer disse udfordringer. Kontakt os og hør hvilke behandlinger, vi tilbyder.

Læs mere

Tørre øjne

Har du svie, kløen og irritation kan det godt være symptomer på tørre øjne. I nogle tilfælde kan der også opleves sløret syn, rødme eller ligefrem betændelse i øjenomgivelserne ved tørre øjne eller Dry Eye Syndrome (DES), som ca 25 % af den voksne danske befolkning lider af.

Læs mere

Eneste private klinik der tilbyder ReLEx smile i København

Vores grundige forundersøgelse vil give svar på, hvilken løsning der er den rigtige for dig