Brillefrihed

Drømmer du om en brillefri tilværelse?

Se verden uden briller og linser

Hvis du ønsker at slippe helt af med dine briller eller kontaktlinser, tilbyder vi hos Øjenlægernes Center i København avancerede og unikke laser- og linseoperationer.

Ved Øjenlægernes Center har vi samlet Danmarks absolut førende øjenlæger / optometrister indenfor laserbehandling og linsekirurgi.

Laseroperationer

Vores grundige forundersøgelse vil give dig svar på, hvad der er den rigtige løsning for dig. Læs mere om vores laseroperationer her

Linseoperationer

Vores grundige forundersøgelse vil give dig svar på, hvad der er den rigtige løsning for dig. Læs mere om vores linseoperationer her

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

Vores team har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vores patienter stiller, og vi står klar til at give dig de svar, du har brug for. Book en konsultation hos os. Vores erfarne personale vil guide dig gennem processen og sikre, at du får den rette tid og opmærksomhed, du fortjener.

Hvad er forskellen på en linse- og laseroperation?

En linseoperation resulterer i at du får en helt ny kunststoflinse indopereret, men vi rører ikke hornhinden. Denne type operation er specielt godt egnet til patienter fra 45 år og opefter, da deres naturlige linse ofte er ved at blive stivere – hvilket resulterer i alderssyn, eller forkalket – hvilket resulterer i grå stær

En laseroperation foregår ved, at vi justerer din hornhinde ved at fjerne lidt væv, men vi rører ikke linsen. Denne type operation er specielt godt egnet til yngre patienter, som stadig har en smidig naturlig linse.

Hvem kan få laseroperation?

Laserbehandling er oftest den rigtige metode til personer under 40 år, der ønsker brillefrihed. Ingen regler uden undtagelser og vi har også laserbehandlet personer der er over 60 år. En grundig forundersøgelse vil kunne afklare, om du er kandidat til en laser operation.

Er laserbehandling smertefuldt?

En laserbehandling foregår i dråbebedøvelse og er smertefri. Øjendråberne vil svide og der vil blive trykket lidt på øjet undervejs. Mange er efter behandlingen overraskede over hvor lidt de mærkede undervejs.