Øjenlåg

Øjenlågsoperation hos førende specialist i Nordsjælland

Operation af øjenlåg hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund

Vi kan nu tilbyde øjenlågsoperation ved øjenlågskirurg Niels Rath – en af landets førende specialister indenfor øjenlågskirurgi hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund

Øjenlægernes Center tilbyder øjenlågsbehandlinger som f.eks. behandling af hængende øjenlåg, fjernelse af overskydende øjenlågshud og byg-/hagl-korn. Vi finder også den rigtige løsning til dig, der døjer med andre udfordringer i øjenomgivelserne.  

Øjenlægernes Center prioriterer fagligheden, og vi har nogle af landets mest erfarne og kvalificerede speciallæger tilknyttet. Øjenlægernes Center i København samarbejder med øjenkirurg Niels Rath, som er en af landets førende specialister indenfor øjenlågsoperationer. Vi tilbyder en komplet analyse af dine øjenomgivelser, inklusiv evt. hængende øjenbryn og andre anatomiske karaktertræk ved dit ansigt. Vores højeste prioriteter er, at du skal føle dig tryg under hele forløbet og gå herfra med et tilfredsstillende resultat.

Øjenlågsoperationer ved Øjenlægernes Center  

Vi tilbyder en række forskellige typer øjenlågsoperationer for at optimere udseendet og/eller funktionen. Generelt skelner man mellem øvre øjenlågsoperationer og nedre øjenlågsoperationer. 

  • Øvre øjenlågsoperation: Øvre øjenlågsoperation tilbydes til dig, der har tunge øjenlåg, der også kan forårsage indskrænkning af synsfelter. Her fjerner vi overskydende hud og fedtvæv, hvilket både forbedrer synsfeltet og reducerer poser under øjnene. 
  • Nedre øjenlågsoperation: Ved denne type operation fjernes overskydende hud og fedtvæv fra det nedre øjenlåg, hvilket primært foretages af kosmetiske årsager. 

Derudover er der en række øjenlågsoperationer, der ligger under disse to hovedkategorier. Herunder entropion kirurgi og ectropion kirurgi, der er målrettet henholdsvis indadrettede og udadrettede øjenlåg. Hvis man døjer med disse udfordringer, vil man ofte have tørre øjne, og det kan derudover forårsage irritation og infektion.  

Efter den indledende konsultation skræddersyer vi behandlingen til dine udfordringer. Du er altid velkomne til at kontakte klinikken for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvad du kan forvente af de forskellige operationer.  

 

Før, under og efter øjenlågsoperation  

Forløbet før, under og efter øjenlågsoperationen er individuel og afhænger naturligvis af den planlagte behandling. Et typisk forløb ved Øjenlægernes Center ser således ud:   

  • Før øjenlågsoperationen mødes med du med kirurgen til en konsultation, hvor vi vil gennemgå proceduren og svare på eventuelle spørgsmål. 
  • Operationen foregår i lokalbedøvelse (medmindre andet aftales), og kirurgen informerer flittigt undervejs. Snit foretaget under operationen lukkes med fine suturer, som fjernes efter ca. 1.5 uges tid.
  • Efter operationen kan der opleves hævelse samt eventuelt misfarvning i øjenomgivelserne, og du vil blive bedt om at afholde dig fra anstrengende aktiviteter i nogle uger. Kirurgen instruerer grundigt efter behandlingen.

 

Øjenlægernes Center: Det rette valg for dig  

Ved Øjenlægernes Center tilbyder vi øjenlågsoperationer udført med kompromisløs faglighed i et erfarent, personligt og trygt miljø. Vi anvender markedets nyeste og mest avancerede udstyr, så du er sikret ikke blot et dedikeret kirurgteam, men også højteknologiske, gennemtestede og sikre behandlinger til konkurrencedygtige priser. Øjenlågsoperationerne ved Øjenlægernes Center udføres af Niels Rath, der er en af Skandinaviens førende kirurger på området, og som har foretaget mere end 20.000 øjenlågsoperationer.