Udtalelser

Hvad siger vores kunder?

Vi er det private europæiske øjencenter, der har foretaget flest ReLEx SMILE/SMILE-behandlinger. De fleste af vores SMILE-behandlede kunder er positivt overraskede over “hvor lidt slem behandlingen var”, og hvor godt resultatet bliver. Efter behandlingen siger mange ”Det var jo det psykologiske pres før og under behandlingen, der var der værste”. Ydermere udfører vi den mest avancerede linsekirurgi på allerhøjeste niveau, og også her er de fleste kunder positivt overraskede over resultatet.

Kunder og patienter er positivt overraskede over resultatet

Triatlet Rasmus Petræus

Kontaktlinserne generede træningen

Rasmus er en af landets absolut bedste triatleter med adskillige sejre i store internationale konkurrencer. Hans store drøm er, at disciplinen kommer på det Olympiske program, og at han kommer til at repræsentere Danmark ved verdens største idrætsbegivenhed. Han havde altid anvendt kontaktlinser i forbindelse med træning og i konkurrencer, men linserne var begyndt at genere ham temmeligt meget.

Anbefaler SMILE-behandlingen

“Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge SMILE til behandling af min nærsynethed, da teknikken jo bibeholder hornhindens stabilitet, hvilket jo er ekstremt vigtigt for de fleste elitesportsfolk. SMILE-behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.”

Emma Marie Wael

Mange tak for supergod behandling

“Jeg mødte op hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund, hvor jeg fik en grundig undersøgelse af mine øjne og mit syn – jeg havde nemlig både bygningsfejl og var langsynet. Mit syn var meget dårligt uden briller, og linser var – efter mange forgæves forsøg – ikke en mulighed. Da jeg er elitesvømmer, var mit dårlige syn virkelig en ulempe – både til træning og til stævner.

Jeg kunne tage pause fra min træning omkring jul – og derfor foretog Sven Asp en lasikoperation den 23. december. Jeg troede, at det ville blive en meget ”farveløs” jul – men allerede næste dag så jeg helt tydeligt – og efter 4 uger var jeg i vandet igen og i gang med træningen.

Jeg kan se alt nu! Skarpt og tydeligt! Jeg har slet ikke haft nogen komplikationer i forbindelse med operationen og er så glad for mit nye syn, som langt overgår mine forventninger. Tak!”

Martin, Øjenkirurg

Foretrak smile teknikken frem for lasik “lap”

Øjenkirurg Martin på 37 år fra Aarhus havde igennem flere år overvejet at få laserbehandlet sin synsfejl pga. tiltagende komfort gener ved linsebrug, men havde tøvet, da han ikke var begejstret for at få lavet en LASIK “lap”. Da han igennem længere tid (og helt tæt på) havde set resultaterne efter SMILE-behandlingerne ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital, var han ikke i tvivl om, at det var SMILE teknikken, der skulle bruges, og at det var øjenkirurg Sven Asp, der skulle foretage behandlingen.

“Som professionel øjenkirurg er jeg fuldstændig afhængig af et godt syn, og det var også derfor, jeg undersøgte ALLE muligheder inden jeg besluttede mig for, hvem der skulle behandle og med hvilken teknik. SMILE-behandlingen var stort set uden ubehag, og forløbet ekstremt professionelt. Ved sidste kontrol så jeg 120 % ukorrigeret med hvert øje, og mit syn er rigtigt godt. Jeg har hele perioden kunne foretage mine grå stær operationer problemfrit, og jeg kan ud fra min egen erfaring uden tøven, varmt anbefale Øjenlægernes Center. De leverede et meget flot SMILE resultat i kraft af deres store faglighed, imødekommenhed og venlige fremtræden. De kan noget, som kun få kan tilbyde på højeste niveau, og samtidig er det altså bare betryggende at blive behandlet af Danmarks mest aktive, fuldtids professionelle laserkirurg og SMILE Europamester.”

Naja

Alt i alt er jeg ovenud tilfreds stadigvæk 7 år senere

“Jeg havde haft briller i 4 år og kunne ikke vende mig til dem. Så hørte jeg om muligheden for dette indgreb og jeg betænkte mig ikke særlig lang tid før jeg tog kontakt. Det var min brilleforretning der anbefalede mig Øjenlægernes Center da de kun havde hørt godt om det.

Jeg havde selvfølgelig sommerfugle i maven da jeg skulle have det lavet, fordi øjet er en sårbar sans og det er ikke så tit man bliver pillet i øjnene på den måde.

Da jeg sad ude i receptionen efter jeg havde fået lavet indgrebet var det noget af det mest syrede da jeg forsøgte at tage mine briller på og intet kunne se med dem på, men da jeg tog brillerne af og kiggede på dem så kunne jeg læse den lille bitte skrift på siden af brillestangen.

Jeg oplevede en meget let og dejlig tone, en faglighed og at jeg mødte en professionel der tager sig god tid og vidste hvad han talte om, det har gjort det trygt for mig.

Bjørn Kristensen, Tidligere landsholdsspiller

Hverdagen er bare lettere

Den tidligere landsholdsspiller og udlandsprofessionelle fodboldspiller med fortid i blandt andet AGF, Newcastle og Portsmouth Bjørn Kristensen er utrolig glad for endelig at kunne smide briller og kontaktlinser. Han blev overbevist om, at han skulle opereres, da han mødte flere og flere, der var blevet opereret.

“Jeg var selvfølgelig nervøs inden behandlingen, men det hele foregik professionelt og roligt, og jeg mærkede stort set ikke noget undervejs. Hverdagen er bare lettere, når der ikke er behov for briller, også selvom jeg fortsat rækker ud efter dem om morgenen.”

Michelle Sofie Lage

Jeg glædes over det hver eneste dag

“Det er 8 år siden jeg fik min SMILE laser-operation hos Øjenlægernes Center, og jeg glædes over det hver eneste dag. Det har givet mig en enorm frihed, ikke at skulle tænke på kontaktlinser og briller. Jeg døjede en del med tørre øjne pga. linserne, og er helt sluppet af med de gener efter min operation.

Forinden operationen var jeg lidt nervøs og samtidig lidt skeptisk over hvordan resultatet ville blive. Men det var der ingen grund til. Jeg fik nogle meget grundige forundersøgelser og selve operationen var meget hurtigt overstået. Jeg følte mig meget tryg og resultatet var over alt forventning. Mit syn er stadig helt i top, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det.”

Alexander P. Frederiksen

Fik afvide jeg skulle bruge briller resten af livet

“Jeg besluttede mig for, at jeg skulle have behandlet mine øjne og tog først kontakt til min optiker, som vurderede, at dette ikke kunne lade sig gøre med min bygningsfejl, hvorfor jeg måtte indstille mig på at skulle gå med briller og kontaktlinser resten af livet.

Jeg gav ikke op og besøgte en privatklinik, der anbefalede mig at gå til det offentlige, hvor jeg fandt ud af, at det ikke alene sagtens kunne lade sig gøre, men at jeg ovenikøbet kunne få det betalt, grundet styrken på min bygningsfejl. De henstillede mig til Øjenlægernes Center i København via det frie sygehusvalg, og det er nu 3 uger siden jeg fik min laseroperation, som jeg oprindeligt havde fået at vide, ikke kunne lade sig gøre. Mit syn er nu et fuldstændigt fejlfrit, perfekt 6 ud af 6.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og utrolig glad for, at jeg endelig slipper for tørre øjne sidst på arbejdsdagen.”

Jan Dupont

Aldrig haft brug for briller siden operation

“Jeg stod for at skulle købe nye briller med større styrker og nye kontaktlinser. Jeg var efterhånden træt af ikke at kunne læse udløbsdatoen på en mælk eller SMS på min mobil, uden briller eller kontaktlinser. Jeg brugte kontaktlinser i løbet af dagen og skiftede til briller om aftenen, da min øjne blev tørre og generet. Om aftenen når jeg havde lagt mine briller, blev beskeder på telefonen ignoreret, da jeg alligevel ikke kunne læse dem. Var jeg ude at spise, ventede jeg med at bestille mad til de andre havde fortalt hvad der stod på menukortet. Den gik bare ikke til sidst, da mine venner efterhånden har samme udfordring med at kunne læse i dårligt lys.

Der måtte gøres noget. jeg blev bombarderet med reklamer for briller og øjenoperationer, og tog til en forundersøgelse hos en af de store udbydere i Danmark. Jeg fik en god og kompetent behandling, men følte at jeg var kommet på en fabrik. En af mine venner havde undersøgt hvem der havde den største erfaring i Danmark med linseoperation, og fandt frem Øjenlægernes Center.

Jeg bookede en forundersøgelse og fik en grundig en af slagsen, og blev fundet egnet til en linseoperation. Det viste sig at den oven i købet var billigere her, så jeg slog til.

Min operation var en torsdag i december. Jeg var lidt nervøs, for hvad kunne der ikke ske. Jeg lagde mine briller inden operationen og har aldrig haft brug for dem siden. Jeg kan læse den mindste skrift på min mobil, udløbsdato på en mælkekarton og har ingen fedtfingre på brilleglas… og frem for alt: ingen afhængighed af læse hjælpemidler – aldrig mere.”

Mads Vangsø, Radiovært & foredragsholder

Europas mest erfarne laserkirurger

​Radiovært og foredragsholder Mads Vangsø roede over Atlanten, som deltager i det 5000 km ro-race “Talisker Whiskey Atlantic Challenge”.

“Jeg havde igennem mange år ønsket at slippe for mine “hinkestensbriller”, men ingen øjenkirurger turde kaste sig ud i det noget komplicerede projekt. I forbindelse med ro-race over Atlanten er brilleuafhængighed helt afgørende, og efter grundig research fandt jeg ud af, at Sven er en af Europas mest erfarne laserkirurger. Nu her, to måneder efter operationen er jeg meget lettet over, at synet er på plads inden det store ro-eventyr, og kan på det varmeste anbefale Øjenlægernes Center og Sven Asp.”

Louise Irlund, Roskilde

Nervøsiteten blev gjort til skamme

“Jeg har ønsket at blive linsefri i rigtig mange år, da daglig brug af kontaktlinser gav mig visse gener, såsom tørre og irriterede øjne, men jeg har været for nervøs til at få lavet en laseroperation.
Jeg besluttede mig dog for til sidst at jeg ville kontakte en øjenkirurg jeg kunne dele mine bekymringer angående en operation med.

Jeg undersøgte derfor markedet og valgte at kontakte Øjenlægernes Center da de havde de bedste anmeldelser.
De var utrolig gode til at lytte til mig og forklare mig hvad en operation ville indebære. Jeg kan kun sige at mine bekymringer blev gjort til skamme. Så kompetent og professionelt et personale skal man virkelig lede længe efter. Jeg følte mig tryg og informeret under hele processen.

De følgende dage var mine øjne lidt tørre og jeg så en smule sløret. Intet af større betydning og jeg kunne genoptage min normale hverdag allerede dagen efter operationen. En uge senere så jeg helt perfekt.

Denne her operation har betydet at jeg står op om morgenen og ser perfekt, hvilket er helt uvirkeligt for mig og har overgået min vildeste fantasi. Det eneste jeg fortryder nu er at jeg ikke tog kontakt til dem for mange år siden. Det kunne have sparet mig for utroligt mange penge og gener.”

Terry, Colorado, USA

Læste artikler om Øjenlægernes Centers Smile-teknik

Terry på 58 år havde igennem mange år overvejet at få laserbehandlet sin store synsfejl på ca. -9 D, men havde afstået fra LASIK metoden på grund af LASIK “lappen”. Han læste et par af vores artikler om SMILE teknikken og fandt samtidig ud af, at Øjenlægernes Center har nogle af verdens førende SMILE forskere tilknyttet, der besidder den absolut største SMILE erfaring.

Fløj til Danmark for at få SMILE-behandling

Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE-behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1. Efter hjemkomst til Colorado klarer han hverdagen uden briller, og han skrev følgende brev til os.

“Dear Dr. Asp

This letter is a sincere expression of thankfulness for the performance of your work. I am grateful that my eyesight has been restored without the need of visual aids such as glasses or contacts. Thank you for the personal care and attention that you gave to me. I was able to be comfortable and relaxed before, during and after the surgical procedure.

Your staff is well trained, knowledgeable, accommodating and friendly. You and they exhibited common courtesy and professionalism. I was certainly a benefactor of your combined skills, abilities and capacities. May you have continued and prosperous success in your field of expertise.

Thank you very much.”