Brillefrihed - Linseoperationer

Ved Øjenlægernes Center har vi samlet Danmarks absolut førende øjenlæger / optometrister indenfor laserbehandling og linsekirurgi.

ENESTE PRIVATE KLINIK DER TILBYDER ReLEx smile I KØBENHAVN

VORES GRUNDIGE UNDERSØGELSE GIVER SVAR PÅ, HVAD DER ER DEN RIGTIGE LØSNING FOR DIG

ER SYNET IKKE LÆNGERE, HVAD DET HAR VÆRET?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn. Årsagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og ikke i samme grad som tidligere kan tilpasse sig forskellige afstande

Læs mere her

ICL Linse

Med en ICL øjenoperation får du et linseimplantat, som giver dig et syn af høj kvalitet. Vi har højteknologisk og professionelt udstyr til at foretage din ICL øjenoperation, og på bare sekunder vil dit syn blive korrigeret med linseimplantatet. ICL øjenoperationen er smertefri, og kræver kun en meget kort restitutionstid.

Læs mere her

FLERSTYRKE-LINSER

Flerstyrke linser, også kaldet multifokale linser, gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med Zeiss flerstyrkelinser kan du få et godt syn på alle afstande.

Læs mere her

ER SYNET IKKE LÆNGERE, HVAD DET HAR VÆRET?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn. Årsagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og ikke i samme grad som tidligere kan tilpasse sig forskellige afstande.

For en person med normalt syn betyder det, at øjet ikke længere kan fokusere på nært hold, men derimod ser udmærket på lang afstand. Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevnen), og man bliver afhængig af læse- og/eller skærmbriller. En linseoperation kan afhjælpe dette aldersrelaterede problem.

Linseoperationer tilbydes primært til de kunder som allerede har alderssyn, begyndende aldersyn eller grå stær. En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Læs mere her