ICL linser

Få et godt syn med en ICL øjenoperation

HVIS DU HAR EN STOR SYNSFEJL, ELLER DINE HORNHINDER ER FOR TYNDE TIL EN LASEROPERATION, SÅ KAN VI HOS ØJENLÆGERNES CENTER TILBYDE DIG EN ICL ØJENOPERATION, SOM HURTIGT KAN HJÆLPE DIG TIL AT FÅ ET GODT SYN. EN ICL ØJENOPERATION KAN AFHJÆLPE LANGSYNETHED, NÆRSYNETHED OG/ELLER BYGNINGSFEJL.

Med en ICL øjenoperation får du et linseimplantat, som giver dig et syn af høj kvalitet. Vi har det nødvendige højteknologiske og professionelle udstyr samt erfaringen til at foretage din ICL øjenoperation, og på bare sekunder vil dit syn blive korrigeret med linseimplantatet. ICL øjenoperationen er smertefri, og kræver kun en meget kort restitutionstid.

Landets førende øjenkirurger

Når du kommer til os for at få foretaget en ICL øjenoperation, bliver du mødt af et yderst kompetent og omsorgsfuldt team, som vil give dig alle nødvendige informationer og sætte dig grundigt ind i behandlingen. Du bliver inddraget på en forståelig måde, og du kan føle dig helt tryg og rolig ved behandlingen. Øjenkirurgerne hos os er blandt de absolut førende i landet, og de har alle en stor viden om og erfaring med øjenkirurgi. Vi har udført øjenoperationer et utal af gange, og vi gør altid vores ypperste for at gøre dig afslappet og tilpas ved behandlingen.

Vi ved, at dit syn er yderst vigtigt for dig, og vi tager dig og dit syn meget alvorligt. En ICL øjenoperation ved Øjenlægernes Center hjælper dig hurtigt og skånsomt af med din synsfejl, hvis dine øjne ikke egner sig til en almindelig laseroperation.

Kontakt Øjenlægernes Center for mere information

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for en ICL øjenoperation. Vi fortæller meget gerne mere om behandlingen og lytter til dine ønsker til en øjenoperation.