ICL Linser

Få et godt syn med en ICL øjenoperation

Hvis du har en stor synsfejl, eller dine hornhinder er for tynde til en laseroperation, så kan vi hos Øjenlægernes Center tilbyde dig en ICL øjenoperation, som hurtigt kan hjælpe dig til at få et godt syn. En ICL øjenoperation kan afhjælpe langsynethed, nærsynethed og/eller bygningsfejl.

Med en ICL øjenoperation får du et linseimplantat, som giver dig et syn af høj kvalitet. Vi har det nødvendige højteknologiske og professionelle udstyr samt erfaringen til at foretage din ICL øjenoperation, og på bare sekunder vil dit syn blive korrigeret med linseimplantatet. ICL øjenoperationen er smertefri, og kræver kun en meget kort restitutionstid.

  • Vi hjælper dig med at få et godt syn
  • Vi har stort fokus på tryghed gennem hele processen
  • Vi anvender de sikreste og mest moderne metoder og gør det på højeste faglige niveau.
Bookede en forundersøgelse og fik en grundig en af slagsen

“Jeg lagde mine briller inden operationen og har aldrig haft brug for dem siden. Jeg kan læse den mindste skrift på min mobil, udløbsdato på en mælkekarton og har ingen fedtfingre på brilleglas… og frem for alt: ingen afhængighed af læse hjælpemidler – aldrig mere.”

– Jan Dupont

Landets førende øjenkirurger

Når du kommer til os for at få foretaget en ICL øjenoperation, bliver du mødt af et yderst kompetent og omsorgsfuldt team, som vil give dig alle nødvendige informationer og sætte dig grundigt ind i behandlingen. Du bliver inddraget på en forståelig måde, og du kan føle dig helt tryg og rolig ved behandlingen. Øjenkirurgerne hos os er blandt de absolut førende i landet, og de har alle en stor viden om og erfaring med øjenkirurgi. Vi har udført øjenoperationer et utal af gange, og vi gør altid vores ypperste for at gøre dig afslappet og tilpas ved behandlingen.

Vi ved, at dit syn er yderst vigtigt for dig, og vi tager dig og dit syn meget alvorligt. En ICL øjenoperation ved Øjenlægernes Center hjælper dig hurtigt og skånsomt af med din synsfejl, hvis dine øjne ikke egner sig til en almindelig laseroperation.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for en ICL øjenoperation. Vi fortæller meget gerne mere om behandlingen og lytter til dine ønsker til en øjenoperation.

Din vej til et bedre syn

Føl dig tryg i hele processen

01.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen måles dit syn og dine øjne nøje med markedets mest avancerede udstyr for at afgøre, om du er egnet til en linseoperation. Undersøgelsen varer cirka 2 timer.

02.

Forberedelse til operationen

Dagen før eller på operationsdagen, anbefaler vi at du tager et bad, vasker ansigtet og fjerner øjenmakeup. Vores personale gennemgår hvad der skal ske og besvarer dine spørgsmål.

03.

Operationen

I operationslokalet udfører læge og sygeplejerske operationen ved hjælp af mikroskoper samt teknisk udstyr og instrumenter.

04.

Efter operationen

Efter operationen vil vores erfarne personale give dig nøje instruktioner om efterbehandlingen for at sikre en behagelig og problemfri helingsproces. Vi er her for at støtte dig.

Hør øjenkirurg Sven fortælle om processen fra start til slut

Vejen mod bedre syn

Ved Øjenlægernes Center møder du et erfarent og dedikeret kirurgteam, der arbejder med en høj og kompromisløs faglighed ved alle øjenbehandlinger. Vi tilstræber et personligt og trygt miljø for alle vores patienter, og vi gør meget ud af at have en klar dialog med dig omkring din procedure. Du er i de bedste hænder, når du vælger os.

Formular på undersider

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

For- & efternavn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.