Alderssyn operation

Effektfuld øjenoperation mod alderssyn

De fleste mennesker vil med alderen få et dårligere syn, hvor det bliver sværere at se ting på kort afstand. Øjets linse vil med tiden naturligt blive mindre fleksibel, så den ikke længere, i samme grad som tidligere, er i stand til at tilpasse sig forskellige afstande. Dette kaldes et alderssyn, og det begynder gerne at genere omkring 45 – 50-årsalderen

  • Se tydeligt igen uden brug af briller eller kontaktlinser
  • Bliv uafhængig af briller, og det kan øge din livskvalitet markant

Mange fordele med en alderssyn operation

Med alderssyn har man behov for briller eller læsebriller, som man er afhængig af for eksempelvis at kunne læse, arbejde på en skærm eller se på et kort. Med en øjenoperation mod alderssyn hos Øjenlægernes Center bliver du i stand til at se tydeligt igen uden brug af briller eller kontaktlinser.

Hos os får du en alderssynsoperation med brug af ultralyd, så indgrebet bliver yderst skånsomt, hvilket har en stor betydning for dine øjne. Operationen er sikker, med kort helingstid og effektfulde resultater. Samtidig har vi hele den nødvendige ”instrumentpark”, der kan få dig trygt og godt ”helt i mål”. Der er derfor mange fordele forbundet med at få foretaget en operation mod alderssyn hos os.

Hvordan foregår en alderssyn operation?

Ved Øjenlægernes Center tilbyder vi den bedste og nyeste form for operation mod alderssyn, hvor indgrebet på øjet er minimalt, der giver markante resultater. Alle linser udvælges individuelt af vores rutinerede optikere i samarbejde med kirurgen.

En operation mod alderssyn hos os giver dig dit normale syn igen med et minimalt indgreb og en meget kort helingstid. Du bliver igen uafhængig af briller, og det kan øge din livskvalitet markant. Det er en investering, som vil gøre livet nemmere og behageligere for dig på både kort og lang sigt.

De mest kompetente øjenkirurger

Ved Øjenlægernes Center har vi tilknyttet landets førende øjenkirurger, som har en lang erfaring og stor viden inden for øjenkirurgi. Vi udfører øjenkirurgi af højeste kvalitet, og arbejder professionelt og omsorgsfuldt samt individuelt med den enkelte patient/kunde. Hvis du ønsker at vide mere om vores operationer mod alderssyn, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores øjenbehandlinger. Oplever du problemer med dit syn som du kommer op i alderen? Så lad os fortælle om dine muligheder med en alderssynsoperation.

Din vej til et bedre syn

Føl dig tryg i hele processen

01.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen måles dit syn og dine øjne nøje med markedets mest avancerede udstyr for at afgøre, om du er egnet til en linseoperation. Undersøgelsen varer cirka 2 timer.

02.

Forberedelse til operationen

Dagen før eller på operationsdagen, anbefaler vi at du tager et bad, vasker ansigtet og fjerner øjenmakeup. Vores personale gennemgår hvad der skal ske og besvarer dine spørgsmål.

03.

Operationen

I operationslokalet udfører læge og sygeplejerske operationen ved hjælp af mikroskoper samt teknisk udstyr og instrumenter.

04.

Efter operationen

Efter operationen vil vores erfarne personale give dig nøje instruktioner om efterbehandlingen for at sikre en behagelig og problemfri helingsproces. Vi er her for at støtte dig.

Hør øjenkirurg Sven fortælle om processen fra start til slut

Vejen mod bedre syn

Ved Øjenlægernes Center møder du et erfarent og dedikeret kirurgteam, der arbejder med en høj og kompromisløs faglighed ved alle øjenbehandlinger. Vi tilstræber et personligt og trygt miljø for alle vores patienter, og vi gør meget ud af at have en klar dialog med dig omkring din procedure. Du er i de bedste hænder, når du vælger os.

Formular på undersider

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

For- & efternavn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.