Alderssyn Operation

Se tydeligt igen

– uden brug af briller eller kontaktlinser.

Effektfuld øjenoperation mod alderssyn

De fleste mennesker vil med alderen få et dårligere syn, hvor det bliver sværere at se ting på kort afstand. Øjets linse vil med tiden naturligt blive mindre fleksibel, så den ikke længere, i samme grad som tidligere, er i stand til at tilpasse sig forskellige afstande. Dette kaldes et alderssyn, og det begynder gerne at genere omkring 45 – 50-årsalderen

Mange fordele med en alderssyn operation

Med alderssyn har man behov for briller eller læsebriller, som man er afhængig af for eksempelvis at kunne læse, arbejde på en skærm eller se på et kort. Med en øjenoperation mod alderssyn hos Øjenlægernes Center bliver du i stand til at se tydeligt igen uden brug af briller eller kontaktlinser.

Et skånsom indgreb

Hos os får du en alderssynsoperation med brug af ultralyd, så indgrebet bliver yderst skånsomt, hvilket har en stor betydning for dine øjne. Operationen er sikker, med kort helingstid og effektfulde resultater. Samtidig har vi hele den nødvendige ”instrumentpark”, der kan få dig trygt og godt ”helt i mål”. Der er derfor mange fordele forbundet med at få foretaget en operation mod alderssyn hos os.

Hvordan foregår en alderssyn operation?

Ved Øjenlægernes Center tilbyder vi den bedste og nyeste form for operation mod alderssyn, hvor indgrebet på øjet er minimalt, der giver markante resultater. Alle linser udvælges individuelt af vores rutinerede optikere i samarbejde med kirurgen. En operation mod alderssyn hos os giver dig dit normale syn igen med et minimalt indgreb og en meget kort helingstid. Du bliver igen uafhængig af briller, og det kan øge din livskvalitet markant. Det er en investering, som vil gøre livet nemmere og behageligere for dig på både kort og lang sigt.

De mest kompetente øjenkirurger

Ved Øjenlægernes Center har vi tilknyttet landets førende øjenkirurger, som har en lang erfaring og stor viden inden for øjenkirurgi. Vi udfører øjenkirurgi af højeste kvalitet, og arbejder professionelt og omsorgsfuldt samt individuelt med den enkelte patient/kunde. Hvis du ønsker at vide mere om vores operationer mod alderssyn, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores øjenbehandlinger. Oplever du problemer med dit syn som du kommer op i alderen? Så lad os fortælle om dine muligheder med en alderssynsoperation.