Brillefrihed - laseroperationer

Hvis du har et ønske om helt at slippe for dine briller eller kontaktlinser, tilbyder vi ved Øjenlægernes Center i København den avancerede og unikke laser øjenoperation, ReLEx smile. ReLEx smile er den mest skånsomme øjenlaserbehandling, og vi er den private øjenklinik i Nordeuropa, der har udført flest af denne type behandlinger. ReLEx smile foretages med den avancerede ZEISS VisuMax 500 kHz femtosekund laser, der er markedets mest sikre og præcise laser, og vores laserkirurg og øjenlæge dr. med. Sven Asp, har ”europæisk rekord” i antal udførte SMILE-behandlinger (mere end 15.000 behandlinger). ReLEx smile er i dag en state of the art-laserbehandling af nærsynethed og bygningsfejl.

Ring på 26849206 for at høre mere om laserbehandling. 

Så lidt skal der til for at ændre dit syn for altid

ReLEx smile (State of art), AIO 3. generation

Med ReLEx smile kan vi behandle nærsynethed op til -10 D og bygningsfejl op til -5 D (Samlet styrke max. 15 D). ReLEx smile behandling er godkendt til Jæger- og Frømandskorpset.

Læs mere

FS-lasik (inklusiv wavefront), 2. generation.

Kan korrigere langsynede op til +4 D, nærsynede op til -12 D og bygningsfejl op til -6 D (Samlet styrke max. 12 D).

Læs mere

Lasek (PRK/"no cut"), 1. generation

Kan korrigere nærsynede op til -6 D og bygningsfejl op til -3 D (Samlet styrke max. 6 D). Anvendes i dag udelukkende i specielle situationer.

Læs mere

SE VERDEN I KLARHED UDEN BRILLER OG LINSER

Vores grundige forundersøgelse vil give dig svar på, hvad der er den rigtige løsning for dig

ReLEx smile ("State of art")

Ved ReLEx smile kan vi behandle nærsynethed op til -10 D og bygningsfejl op til -5 D. (Samlet styrke max. 15 D).

Ved smile behandlingen former Zeiss laseren en tredimensionel ‘korrigerende vævslinse’ i hornhindens indre. Laserbehandlingen tager ca. 30 sekunder og er lugt-, lyd- og smertefrit.

Efterfølgende fjernes vævslinsen gennem en overfladisk åbning på kun 2 mm, som er beskyttet under dit øvre øjenlåg.

Åbningen og risikoen for komplikationer er minimeret og hornhindens stabilitet bibeholdt.

Efter en smile behandling er de fleste overraskede over, hvor lidt de mærkede under indgrebet og hvor hurtigt, de kom til at se klart.

Se video af ReLEx SMILE her

FS-lasik (wavefront)

Ved wavefront FS-LASIK foretages en detaljeret analyse af lysgangen igennem øjet inden laserbehandlingen. Lysgangen danner grundlag for styrkekorrektionen, og teknikken anvendes typisk, hvor der er en stor forvrængning af lyset igennem hornhinden.

Se video af FS-LASIK her

LASEK (PRK/"NO CUT")

LASEK (PRK/”NO CUT”) er 1. generations laserbehandlinger, der i dag anvendes i specielle tilfælde. De overfladiske hornhindeceller fjernes ved brug af laser eller efter cellerne er blødgjort. Derefter foretages selve styrkekorrektionen med en fordampnings laser (excimer laser). For at mindske generne efter behandlingen påsættes en ”døgnet rundt” bandagekontaktlinse, der typisk fjernes efter fire dage.

Se video af LASEK her

Smile øjenoperation

Hvorfor Smile Behandling?

Hør Sven Asp fra Øjenlægernes Center svar her. 

Se video her