LASEK

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi flere forskellige øjenoperationer, alt efter hvad der vil egne sig bedst til dig. En af dem er LASEK operationen, der anbefales til dig, der oplever store synsfejl og har tynde hornhinder.

Operationen er effektiv, men indebærer en forholdsvis lang helingsperiode, hvilket kan føre til ubehag hos patienten. Med LASEK operationen kan vi korrigere nærsynethed helt ned til -7 og bygningsfejl ned til -6. Denne form for laseroperation anvendes over hele verden og hjælper dig med at optimere dit syn. Den udføres særligt ved patienter med tynde hornhinder, da de ikke har mulighed for at modtage en FS-LASIK operation.

LASEK operation

 

Det tilbyder Øjenlægernes Center:

Får du lavet en LASEK operation hos Øjenlægernes Center, er du i sikre hænder. Vores øjenlæger er førende specialister på området og sørger altid for at give dig den bedste behandling. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg under hele forløbet. Derfor modtager du kompetent rådgivning helt fra den indledende forundersøgelse, og til helingsprocessen er overstået. Denne kan være lidt længere ved LASEK operationer, hvorfor vi altid står til rådighed igennem det hele, så det bliver trygt for dig. Hos Øjenlægernes Center anvender vi de sikreste og mest moderne metoder, så du er sikker på, at operationen udføres på det højeste faglige niveau. Ønsker du at høre mere om, hvordan LASEK operationen foregår hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer +45 44 22 37 71 eller på en af vores mails (København)kontakt@olce.dk Her står vi klar til at besvare dine spørgsmål.