Laseroperation

Hvad er FS-LASIK operation?

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi synskorrektion gennem flere laserbehandlinger. En af de mest sikre og effektive behandlinger er FS-LASIK operationen. Denne behandling er relevant for folk med forskellige former for synsfejl.

Det kan både være, hvis du oplever nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl på dine øjne. Ingen øjne er ens, og derfor sørger vi altid for at skabe en skræddersyet behandling på baggrund af en synsundersøgelse af dine øjne, så den bliver tilpasset netop dine øjne og deres behov for synskorrektion. FS-LASIK behandlingen er en kombination af to forskellige teknologier, nemlig Wavefront-optimering og Femto-LASIK, som gør det muligt at tilpasse behandlingen fuldstændig til det individuelle øje.

  • Vi hjælper dig med at få et godt syn
  • Vi har stort fokus på tryghed gennem hele processen
  • Vi anvender de sikreste og mest moderne metoder og gør det på højeste faglige niveau.
Varmeste anbefaling til Øjenlægernes Center & Sven Asp
“I forbindelse med ro-race over Atlanten er brilleuafhængighed helt afgørende, og efter grundig research fandt jeg ud af, at Sven er en af Europas mest erfarne laserkirurger. Nu her, to måneder efter operationen er jeg meget lettet over, at synet er på plads inden det store ro-eventyr”

– Mads Vangsø, Radiovært og foredragsholder

Det tilbyder øjenlægernes center

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi dig kompetent behandling og rådgivning under hele behandlingsforløbet. Det indebærer blandt andet en grundig medicinsk synsundersøgelse og en konsultation, der danner grundlag for den endelige behandling. Herefter opmåler vi dine hornhinders karakteristika og korrigerer synsfejlen ved hjælp af laser.

Vores øjenlæger er førende specialister inden for denne operation, og du kan derfor føle dig tryg ved at overlade behandlingen til os. Derudover sørger vi altid for at rådgive dig løbende, så du altid ved, hvad der sker, og hvordan du skal forholde dig. Det gælder også i forbindelse med den efterfølgende helingsproces, hvor vi altid giver dig den fornødne vejledning. Vi udfører løbende kontrollerende undersøgelser, så vi kan sikre, at øjnene heler, som de skal.

Ønsker du flere informationer omkring FS-LASIK øjenoperationen, kan du kontakte os på +45 44 22 37 71 eller på en af vores mail [email protected]

Din vej til et bedre syn

Føl dig tryg i hele processen

01.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen måles dit syn og dine øjne nøje med markedets mest avancerede udstyr for at afgøre, om du er egnet til en linseoperation. Undersøgelsen varer cirka 2 timer.

02.

Forberedelse til operationen

Dagen før eller på operationsdagen, anbefaler vi at du tager et bad, vasker ansigtet og fjerner øjenmakeup. Vores personale gennemgår hvad der skal ske og besvarer dine spørgsmål.

03.

Operationen

I operationslokalet udfører læge og sygeplejerske operationen ved hjælp af mikroskoper samt teknisk udstyr og instrumenter.

04.

Efter operationen

Efter operationen vil vores erfarne personale give dig nøje instruktioner om efterbehandlingen for at sikre en behagelig og problemfri helingsproces. Vi er her for at støtte dig.

Hør øjenkirurg Sven fortælle om processen fra start til slut

Vejen mod bedre syn

Ved Øjenlægernes Center møder du et erfarent og dedikeret kirurgteam, der arbejder med en høj og kompromisløs faglighed ved alle øjenbehandlinger. Vi tilstræber et personligt og trygt miljø for alle vores patienter, og vi gør meget ud af at have en klar dialog med dig omkring din procedure. Du er i de bedste hænder, når du vælger os.

Formular på undersider

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

For- & efternavn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.