Hvad er FS-LASIK operationen?

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi synskorrektion gennem flere laserbehandlinger. En af de mest sikre og effektive behandlinger er FS-LASIK operationen. Denne behandling er relevant for folk med forskellige former for synsfejl.

Det kan både være, hvis du oplever nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl på dine øjne. Ingen øjne er ens, og derfor sørger vi altid for at skabe en skræddersyet behandling på baggrund af en synsundersøgelse af dine øjne, så den bliver tilpasset netop dine øjne og deres behov for synskorrektion. FS-LASIK behandlingen er en kombination af to forskellige teknologier, nemlig Wavefront-optimering og Femto-LASIK, som gør det muligt at tilpasse behandlingen fuldstændig til det individuelle øje.

FA-Lasik

Det tilbyder Øjenlægernes Center:

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi dig kompetent behandling og rådgivning under hele behandlingsforløbet. Det indebærer blandt andet en grundig medicinsk synsundersøgelse og en konsultation, der danner grundlag for den endelige behandling. Herefter opmåler vi dine hornhinders karakteristika og korrigerer synsfejlen ved hjælp af laser. Vores øjenlæger er førende specialister inden for denne operation, og du kan derfor føle dig tryg ved at overlade behandlingen til os. Derudover sørger vi altid for at rådgive dig løbende, så du altid ved, hvad der sker, og hvordan du skal forholde dig. Det gælder også i forbindelse med den efterfølgende helingsproces, hvor vi altid giver dig den fornødne vejledning. Vi udfører løbende kontrollerende undersøgelser, så vi kan sikre, at øjnene heler, som de skal. Ønsker du flere informationer omkring FS-LASIK øjenoperationen, kan du kontakte os på +45 44 22 37 71 eller på en af vores mails (København)kontakt@olce.dk