Øjenlæge i København

Øjenlægernes Center er et center for øjenkirurgi beliggende i København.

SØGER DU EN ØJENLÆGE I KØBENHAVN ER ØJENLÆGERNES CENTER ET TRYGT OG SIKKERT VALG MED KORT VENTETID OG TILFREDSE KUNDER. YDERMERE HAR VI TILKNYTTET NORDEUROPAS FØRENDE RELEX SMILE KIRURG, DER HAR UDFØRT MERE END 12.000 RELEX SMILE HANDLINGER.

ReLEx SMILE øjenlaseroperation og linseoperation

Vi udfører ReLEx SMILE øjenlaseroperationer og linseoperationer. ReLEx SMILE anbefales af førende fagfolk til behandling af nærsynethed og bygningsfejl. Metoden er skånsom og præcis med minimal risiko og få forbigående bivirkninger, når udført kvalificeret.


Hvis du har synsproblemer, og du søger en professionel øjenlæge i København til at undersøge og behandle dig, er OLCE et godt valg. Vi har stor erfaring med og viden om øjenlaseroperationer og linseoperationer, hvilket giver alle vores patienter en stor tryghed.

Hvis du vil vide mere om vores ReLEx smile øjenlaseroperationer er du altid velkommen til at kontakte os i København. Vi fortæller meget gerne mere om behandlingen og netop dine muligheder.

Hvordan foregår en laseroperation?

Hvis du gerne vil have foretaget en øjenlaseroperation af en erfaren øjenlæge i København er du altid velkommen til at kontakte os for info.

For at få foretaget en øjenlaseroperation skal du som udgangspunkt være over 18 år og have haft en stabil styrke i dine briller eller kontaktlinser i minimum et til to år. Begge disse forhold er vigtige for bedst muligt at sikre et varigt resultat af operationen. Når du besøger os for at få foretaget en laseroperation, vil vi altid begynde med en forundersøgelse, hvor vi afklarer dine øjnes præcise tilstand. Her undersøger vi bl.a., om du har øjensygdomme, som gør, at du ikke er kandidat til en laserbehandling. Ved forundersøgelsen vil din øjenlæge hos OLCE i København undersøge dine øjne grundigt. Her vil du blandt andet få udmålt din synsstyrke, din hornhindes tykkelse og form. Ved undersøgelsen sikrer vores professionelle øjenlæger, at sikkerheden er i top ved behandlingen, og de sikrer sig også, at de er i stand til at korrigere den synsfejl, du har, med en laseroperation. Til forundersøgelsen vil du blive grundigt sat ind i processen og få alle nødvendige informationer. En forundersøgelse vil vare 1-2 timer.

 

Hurtig og smertefri behandling

Selve laseroperationen varer omkring et halvt minut per øje. Det er derfor en meget hurtig og samtidig smertefri behandling, hvor øjnene bliver bedøvede med dråber. Fra du kommer til du går fra behandlingen, vil det dog tage omkring en time, og det er vigtigt, at du tager den tid, du behøver, inden du forlader klinikken.

Når du er færdig med din behandling, skal du til nogle efterkontroller, så vi sikrer, at alt skrider frem, som det skal.

Tydelig og forståelig information

Din øjenlæge hos OLCE i København vil igennem hele behandlingsforløbet sørge for at give dig tydelige og forståelig information, så du kan føle dig tryg og velinformeret. Du vil blive tydeligt informeret om risici og fordele ved operationen, så du er helt klar over, hvad du går ind til. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores patienter, og vi besvarer alle de spørgsmål, som du har brug for at få afklaret.

Hvis du er gravid eller ammende, er det ikke muligt at få foretaget øjenkirurgiDu er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores laseroperationer. Vores kompetente øjenlæger hos OLCE i København fortæller meget gerne mere behandlinger og dine muligheder..

Alle er velkomne hos Øjenlægernes Center. Vi er en privat klinik med kort ventetid, og konsultationer afregnes enten:

  • Ved egenbetaling på dagen (fra 1000 kr)

  • Via sundhedsforsikring (vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber)

  • Via en hospitalshenvisning (ved aktivering af behandlingsgaranti f.eks. ved grå stær)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores laseroperationer. Vores kompetente øjenlæge hos Olce i København fortæller meget gerne mere behandlingen og dine muligheder.

Hvorfor vælge os som din øjenlæge?

I dag er det almindeligt at få behandlet synsfejl for at slippe for eller minimere brugen af briller eller kontaktlinser. At få foretaget en øjenoperation er for mange en af livets helt store beslutninger, og trygheden og sikkerheden samt kirurgens erfaring er ofte de vigtigste faktorer, når man skal træffe beslutningen om valg af øjenlæge.

Hos Øjenlægernes Center i København gør vi meget ud af at skabe nogle trygge og personlige rammer med stærk faglighed i centrum. Vi foretager minimale indgreb, og hos os finder du de mest kompetente og erfarne øjenkirurger i landet. Det betyder, at du er garanteret den mest professionelle faglige standard. Vi udfører den mest komplicerede linsekirurgi og benytter den gennemtestede teknik ”ReLEx smile / SMILE”. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og faglighed, hvilket er omdrejningspunktet for vores øjenlæger.

Glade patienter

Vi har udover Maria og Louise mange andre glade patienter, som du kan læse om her: Patientberetninger. Derudover kan du også læse vores Facebook anmeldelser.

Kontakt Øjenlægernes Center i København

Hvis du ønsker at gøre noget ved dine synsproblemer, og søger du en øjenlæge i København, står vi klar til at tage imod dig på Øjenlægernes Center. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller kontaktformularen.

Du finder os på Hans Edvard Teglers Vej 9, 2920 Charlottenlund i København. Centret ligger inde i et stort lægecenter i Jægersborg Allé Midtpunkt i Charlottenlund i København. Du kan enten benytte indgangen via Jægersborg Allé nr. 44 eller tage indgangen direkte fra parkeringspladsen på Hans Edvard Teglers Vej. Du kan holde gratis på parkeringspladsen i to timer, og du kan også tage S-togs linie C, som går 500 meter derfra.