Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Laseroperation af øjne

Det er i dag muligt at få rettet synsfejl som f.eks. nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl ved laseroperation på hornhinden samt ved linsekirurgi. Som det første private Nordeuropæiske Øjencenter, tilbyder vi hos Øjenlægernes Center, den banebrydende og avancerede SMILE behandling, og det er vi stolte af. Udført af erfarne og dybt specialiserede danske øjenlæger med mange års erfaring, foretager vi langt overvejende SMILE behandlinger i vores Centre, men tilbyder også i specielle situationer wavefront behandlinger.

Professionel operation af øjne

Et behandlingsforløb hos Øjenlægernes Center, bliver altid personligt tilrettelagt i samarbejde med øjenkirurg / optometrist, der vil følge dig fra den indledende undersøgelse frem til den sidste efterkontrol. Vi lægger en stor ære i vores stræben efter et en trygt og optimalt behandlingsforløb for alle.

SMILE – “state of the art” indenfor laseroperation

Med den avancerede ZEISS VisuMax femtosekundlaser, foretages SMILE laseroperationer, der anbefales af førende fagfolk. I forhold til ældre metoder som LASIK og PRK, besidder SMILE behandlinger store fordele for patienten, bl.a. det meget skånsomme indgreb på hornhinden. Indgrebet med SMILE teknikken er yderst sikkert og hurtigt. Det foretages uden kniv og uden af der dannes en “flap”. Synsrestitutionen er hurtig efter indgrebet er foretaget.

Læs mere om SMILE behandlinger her

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser.

Hvem kan behandles med en operation af øjne?

Alle personer over 18 år kan i princippet få foretaget en laseroperation af øjne, dog er gravide og/eller ammende samt personer med en øjensygdom undtaget. For et godt og stabilt resultat, er det en forudsætning at den nødvendige kontaktlinse/brillestyrke er uændret i mindst et år.
Hvordan fungerer en laseroperation af øjne?

Teknikkerne indenfor området udvikler sig løbende, og de moderne teknikker regnes i dag som værende sikre og effektive. Det har især de seneste år gjort laseroperation af øjne yderst populære, blandt de ca. 2/3 af befolkningen der i dag anvender kontaktlinser eller briller.

Laserbehandlinger korrigerer synsfejl ved at ændre hornhindens form. Ved Øjenlægernes Center bruger vi SMILE, den sikreste og mest avancerede teknologi.

Hvordan foregår behandlingen?

I praksis ændrer man hornhindens form (og dermed brydning) til den styrke, der er passende for personen. Fx gøres hornhinden mere krum ved langsynethed og mere flad ved nærsynethed. Ved ældre teknologier som f.eks. PRK fjerner man de overfladiske celler fra hornhinden, hvorefter man laserbehandler, og de overfladiske celler skal så hele op igen. Ved nyere teknikker, inklusiv SMILE-metoden, ændrer man det indre af hornhindens form, hvilket bl.a. mindsker behandlingens ubehag og forkorter tiden til synet “klarer op”.

Ved alle laseroperationer af øjne hos Øjenlægernes Center, lægger vi en stor vægt på at give præcis information behandlingen. Fordele og risici bliver gennemgået, og enhver spørgsmål du måtte have i forbindelse med behandlingen, tager vi os altid god tid til at svare på.

Øjenlægernes Center – Behandlingsforløbet

Vi har mange års erfaring med operation af øjne. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige processer du kommer igennem hvis du ønsker en operation af øjne.

Forundersøgelse før operation af øjne

Ved den indledende forundersøgelse sammen med SMILE kirurgen, udmåler vi grundigt øjnene (bl.a. pupillens og hornhindens størrelse, synsstyrke, synsfejl oa.), og der undersøges for eventuelle øjensygdomme. Alle de faktorer der har indflydelse på om en laseroperation af øjnene er mulig bliver gennemgået, for netop din synsfejl, og det er samtidig for at optimere sikkerheden ved behandlingen. Information om behandlingen bliver gennemgået, herunder bivirkninger og risici. Du bør forvente at afsætte en time til den indledende undersøgelse, hvor der også vil være mulighed for at få svar på enhver spørgsmål du måtte have.

Laserbehandlingen af øjnene

Selve laserbehandlingen tager kun ca. 30 sekunder, og du skal forvente samlet at afsætte ca. en time på behandlingsdagen. Behandlingen bliver foretaget i dråbebedøvelse og er smertefri, man blot mærker et tryk på øjet.

Kontroller efter behandlingen

Når du har fået foretaget en laseroperation af øjne, skal du tre gange til efterfølgende kontrol. Vi kontrollerer dagen efter, to uger og tre måneder efter. I prisen på en SMILE behandling er kontroller efter behandlingen altid inkluderet, og vil igennem hele forløbet foretages af den samme erfarne kirurg.

Vil du vide mere om dine muligheder for operation af øjne?

Vi lægger stor vægt på at give dig den mulige oplevelse, når du vælger en laserbehandling hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund. Du vil blive undersøgt af den samme erfarne øjenlæge igennem hele forløbet, og kan derfor forvente et personligt tilrettelagt forløb. Vi er meget bevidste om at en laseroperation er en tillidssag, og vi gør altid vores ypperste for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Ring på 44 44 40 40 eller skriv en mail på kontakt@olce.dk, for en tid til en helt uforpligtende forundersøgelse og kvalificeret samtale om din synsfejl.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40