Laser øjenoperation I København og Aarhus

Øjenlaseroperation i København og Aarhus

VI BESIDDER DEN NORDEUROPÆISKE REKORD I ANTAL UDFØRTE RELEX SMILE BEHANDLINGER, OG TILBYDER BEHANDLINGEN PÅ ET UNIKT NIVEAU.

I sommeren 2011 udførte Øjenlægernes Center, som det første private øjencenter i Nordeuropa, den banebrydende ReLEx smile øjenlaseroperation i København. I 2012 åbnede vi vores center i Aarhus, og vi er i dag de eneste private aktører, der tilbyder ReLEx smile behandlinger vest for Storebælt. Vi besidder den Nordeuropæiske rekord i antal udførte behandlinger (>12.000). I vores Centre udføres alle behandlinger af erfarne øjenlæger, der er dybt specialiserede indenfor området og med den største erfaring med netop denne teknik. Fra forundersøgelse til sidste efterkontrol er forløbet personligt tilrettelagt, og vi lægger stor vægt på at skabe en positiv stemning under trygge rammer.

ReLEx SMILE – “state of the art” indenfor øjenlaseroperation

ReLEx smile eller SMILE er en banebrydende, avanceret og højteknologisk synskorrigerende øjenlaseroperation, der udføres med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser. Førende fagfolk indenfor laserkirurgi af øjne (bl.a. ved øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital) anbefaler teknikken, da den er et yderst skånsomt indgreb på hornhinden uden brug af kniv og uden, at der bliver lavet hornhinde “lap”. SMILE teknikken anbefales til behandling af nærsynethed og bygningsfejl, da laserbehandlingen giver flere åbenlyse fordele for patienten, i forhold til ældre metoder som LASIK og PRK. Synsrestitutionen er hurtig efter operationen, og indgrebet er yderst sikkert, når det udføres af en erfaren SMILE kirurg.

Hvem kan have gavn af en øjenlaseroperation?

Alle over 18 år med en stabil brille / kontaktlinse-styrke igennem mere end et-to år (afhængigt af alder) kan i princippet behandles. Stabil styrke er en grundforudsætning for at opnå et godt og varigt resultat. Personer med specielle øjensygdomme (vil blive afklaret ved forundersøgelsen), samt gravide og/eller ammende behandles ikke.

Øjenoperation med laser

LASIK har igennem mere end 25 år været den mest anvendte metode indenfor øjenlaseroperationer af øjne pga. den hurtige synsrestitution, den store behandlingspræcision samt det minimale patientubehag i tilknytning til operationen. LASIK mindsker dog permanent hornhindens stabilitet, og der er igennem mange år blevet arbejdet intenst på at udvikle bedre metoder, der samtidig bibeholdt alle LASIK metodens åbenlyse gode egenskaber. Med SMILE teknikken er den ønskede udvikling nu blevet til virkelighed.

Ved synsfejl (langsynethed, nærsynethed og/eller bygningsfejl), brydes lyset i øjet (overvejende i hornhinde og linse) således, at det projicerede billede ikke præcist rammer den gule plet på nethinden, hvorved det opfattes som uskarpt. Ved en laserbehandling ændres hornhindens form, hvorved lyset brydes optimalt og fokuseres præcist i den gule plet.

Behandlingsforløb ved Øjenlægernes Center

Ved Øjenlægernes Center har vi vedvarende fokus på at give vores patienter præcise informationer igennem hele forløbet. Herunder også risici og fordele ved en øjenlaseroperation. Vi tager os altid god tid til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have i forbindelse med øjenoperationen.

Forundersøgelse

Inden den egentlige øjenbehandling kan aftales, gennemgår du en grundig forundersøgelse hos vores erfarne optometrister eller øjenkirurgen. Ved den indledende undersøgelse udmåles din synsstyrke, hornhinden (form, tykkelse o.a.) samt pupillens størrelse, og der tjekkes ligeledes for øjensygdomme. Ved forundersøgelsen gennemgås de faktorer, der altid skal tages i betragtning for at optimere sikkerheden ved behandlingen, samt for at afgøre om vi kan korrigere netop din synsfejl ved en øjenlaseroperation. Under den indledende undersøgelse, får du også grundig information om risici, selve behandlingen og komplikationer. Forundersøgelsen tager ca. to timer, og der vil være tid til, at du kan stille og få besvaret alle de spørgsmål du måtte have.

Behandling

På selve behandlingsdagen skal du samlet afsætte ca. en time, men selve øjenlaserbehandlingen tager kun ca. 30 sekunder per øje. Behandlingen er smertefri (du vil undervejs føle et tryk på øjet) og foregår i dråbebedøvelse.

Efterkontroller

Når du har fået foretaget behandlingen, vil der være tre standard efterkontroller. Kontrollerne forgår dagen efter behandlingen samt efter ca. tre uger og ca. seks måneder. Prisen for en SMILE laser øjenoperationen er inklusiv de nødvendige efterkontroller, og bliver foretaget af optometristen fra forundersøgelsen eller SMILE- kirurgen, som har forestået din behandling.

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 5 ud af 5 stjerner baseret på 30 anmeldelser.

Vil du vide mere om øjenlaseroperation?

Ønsker du at få foretaget en øjenlaseroperation i København eller Aarhus, eller ønsker du blot at få mere at vide om dine muligheder og om SMILE operationer, så kontakt os på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk. Du kan bestille tid til en uforpligtende forundersøgelse og kvalificeret samtale om netop din synsfejl. En øjenlaseroperation af øjne er altid en tillidssag, og vi gør, som altid, vores ypperste for at give dig en god oplevelse på en professionel og erfaren facon.

Vi glæder og til at høre fra dig.