Øjenlæge i Århus

ØJENLÆGERNES CENTER LIGGER BAG ”STORMAGASINET SALLING” PÅ FERDINAND SALLINGS STRÆDE 2, 1.SAL

ØJENLÆGERNES CENTER ER EN PRIVAT ØJENLÆGEKLINIK MED ERFARNE OG KOMPETENTE ØJENLÆGER. SÅ HVIS DU ER PÅ UDKIG EFTER EN DYGTIG ØJENLÆGE I AARHUS, ER ØJENLÆGERNES CENTER ET SIKKERT VALG.

Nogle af landets mest erfarne øjenkirurger

Ved Øjenlægernes Center i Aarhus vil du møde nogle af landets førende øjenkirurger, som giver professionel og præcis behandling, og vi benytter udelukkende de nyeste og mest gennemtestede teknikker inden for øjenkirurgi. Vi har minimeret udgifter til markedsføring, lokaler og administration, og i stedet prioriterer vi køb af markedets bedste og mest avancerede udstyr samtidig med at vi yder optimal personlig kundeservice. Vi følger alle vores gennemtestede, komplicerede og højteknologiske kvalitetsbehandlinger ”helt til dørs” til konkurrencedygtige priser.

Se vores anmeldelser på google

Øjenlægernes Center har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser.

Få behandlet din synsfejl med en laseroperation

Hvis du har en synsfejl, du ønsker fjernet, er OLCE Aarhus det rigtige sted at henvende sig. Som den eneste private klinik tilbyder vi den banebrydende, skånsomme laserbehandling, ReLEx smile i både Aarhus og København. Vi har unik erfaring med og viden om øjenlaseroperationer, som sikrer dig den absolut højeste kvalitet.

De fleste voksne kan få foretaget en øjenlaseroperation. Du skal være fyldt 18 år, og at din synsstyrke skal have været stabil i mindst et til to år – afhængigt af din alder. Dog må du ikke være gravid eller ammende, når du får foretaget laseroperationen.

Når du besøger os i Aarhus for at få afklaret om du er kandidat til få foretaget en laseroperation. Vi begynder med en forundersøgelse. Her vil dine øjne blive grundigt undersøgt, vi vil måle styrken af dit syn og undersøge hornhindens form og tykkelse. Forundersøgelsen skaber et overblik og afklarer, om du har øjensygdomme, der umuliggør laseroperation, eller om det er tale om en almindelig synsfejl, som er velegnet til en øjenlaserbehandling. Du vil samtidig blive grundigt informeret om behandlingen og risici, og der vil være god tid til at gennemgå eventuelle spørgsmål.

Vores faste personale sikrer, at du får alle nødvendige informationer, så du føler dig tryg og velinformeret som patient hos os. Forundersøgelsen vil vare i ca. to timer.

Når du er godkendt til og interesseret i at få foretaget en laseroperation, vil du få tid til selve behandlingen. På behandlingsdagen skal du afsætte ca. en time, men selve laserbehandlingen tager mindre et minut på hvert øje. Inden operationen vil du få dryppet dine øjne med nogle bedøvende dråber, hvilket gør behandlingen smertefri, hvor du kun vil føle et let tryk på øjnene. Det er en god idé, at du har sikret dig hjemtransport efter operationen, så du ikke selv skal cykle eller køre bil. Dit syn er meget sløret nogle timer efter operationen.

Efter behandlingen vil du blive kaldt ind til nogle efterkontroller, hvor vi sikrer, at alt er som det skal være, og at dit syn er blevet bedre.

Vi giver dig et personligt behandlingsforløb

Ved Øjenlægernes Center i Aarhus er du garanteret et trygt og personligt behandlingsforløb. Det betyder, at du igennem hele processen er i tæt kontakt med din optiker/øjenlæge, som sørger for, at du er velinformeret fra forundersøgelsen til den sidste kontrol. Vi står altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og kender til behandlingen samt de fordele og risici, som er involveret. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed gennem en personlig behandling, hvor du hele tiden bliver inddraget og informeret.

Alle er velkomne hos Øjenlægernes Center. Vi er en privat klinik med kort ventetid, og konsultationer afregnes enten:

  • Ved egenbetaling på dagen (fra 1000 kr)

  • Via sundhedsforsikring (vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber)

  • Via en hospitalshenvisning (ved aktivering af behandlingsgaranti f.eks. ved grå stær)

Kontakt øjenlægernes center I Aarhus

Hvis du søger en professionel og erfaren øjenlæge i Aarhus, er Øjenlægernes Center lige et sted for dig. Du kan kontakte os telefonisk i klinikkens åbningstider eller sende os en e-mail på: kontakt@olce.dk. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål. Du er også altid velkommen til at besøge vores klinik, som ligger på Ferdinand Sallings Stræde 2 på 1.sal, 8000 Aarhus C. Vi ligger ca. 500 m fra Banegårdspladsen (Aarhus Hovedbanegård). Det er muligt at benytte Sallings betalings-Parkeringshus i tilknytning til adressen. Indkørsel til P-anlægget kan ske fra Østergade 25, 8000 Aarhus C

Søger du øjenlæge I København?

Hvis du har behov for en øjenlæge i København?, så har vi også en afdeling meget tæt på København.