Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Alderssyn Operation

Effektfuld operation mod alderssyn

Langt de fleste mennesker vil med alderen få et dårligere syn, hvor det bliver sværere at se ting på kort afstand. Øjets linse vil med tiden naturligt blive mindre fleksibel, så den ikke længere, i samme grad som tidligere, er i stand til at tilpasse sig forskellige afstande. Dette kaldes et alderssyn, og det begynder gerne at opstå omkring 45 – 50 års alderen.

Mange fordele med en alderssyn operation

Med et alderssyn får man behov for briller eller læsebriller, som man er afhængig af for eksempelvis at kunne læse, kigge på en skærm eller se på et kort. Med en øjenoperation mod alderssyn hos Øjenlægernes Center, kan du blive i stand til at se tydeligt igen uden brug af briller eller kontaktlinser.

Et skånsom indgreb

Hos os får du en operation mod alderssyn med brug af laser, så indgrebet bliver yderst skånsomt, hvilket har en stor betydning for dine øjne. Det er en sikker operation, med kort helingstid og effektfulde resultater. Der er derfor mange fordele forbundet med at få foretaget en operation mod alderssyn hos os.

Hvordan foregår en alderssyn operation?

Hos Øjenlægernes Center tilbyder vi den bedste og nyeste form for operation mod alderssyn, hvor vi laver et minimalt indgreb i øjet, der giver markante resultater. En operation mod alderssyn hos os giver dig dit normale syn igen med et minimalt indgreb og en meget kort helingstid. Du bliver igen uafhængig af briller, og det kan øge din livskvalitet markant. Det er en investering, som vil gøre livet nemmere og behageligere for dig på både kort og lang sigt.

De mest kompetente øjenkirurger

Hos Øjenlægernes Center har vi landets absolut førende øjenkirurger, som har en lang erfaring og stor viden inden for øjenkirurgi. Vi udfører øjenkirurgi af højeste kvalitet, og arbejder professionelt og omsorgsfuldt.

Hvis du ønsker at vide mere om vores laseroperationer mod alderssyn, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores behandlinger.

Få en alderssyn operation i Århus og Carlottenlund

Oplever du problemer med dit syn som du kommer op i alderen? Så lad os fortælle om dine muligheder med en alderssyn operation.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40