Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

  • da
  • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

PERSONDATALOVEN OG ANVENDELSE AF OPLYSNINGER

PERSONDATALOVEN

Øjenlægernes Center behandler dine oplysninger fuldt forsvarligt og i overensstemmelse med Persondataloven. https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

Rettighederne for øjenlægernes Center’s kunder, der er specificeret i Persondataloven:

God databehandlingsskik
Behandling af personoplysninger skal ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik.

Samtykke
Når Øjenlægernes Center registrerer helbredsoplysninger om en person, skal det ske med personens samtykke. Personen kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke.

Oplysningspligt
Kunden skal have oplyst, hvad de registrerede oplysninger anvendes til. Læs mere i afsnittet “Anvendelse af oplysninger”, som du finder nederst her på siden.

Indsigtsret
Kunden har ret til at få oplyst, hvad der er registreret hos Øjenlægernes Center. Det er navn, adresse, personnummer, betalingsstatus og oplysning om øjnene. Endvidere registreres helbredsoplysninger afgivet i forbindelse med samtalerne med Øjenlægernes Center.

Rettelse af fejl
Hvis det viser sig, at Øjenlægernes Center har registreret ukorrekte oplysninger om en person, skal Øjenlægernes Center rette/slette disse oplysninger, hvis personen ønsker det.

Oplysning om databehandling
Øjenlægernes Center er dataansvarlig for de registrerede oplysninger. EG Clinea foretager databehandlingen for Øjenlægernes Center

Klageadgang
Der kan klages til Datatilsynet over behandlingen af oplysninger om den pågældende. Hvis der er noget, som du vil have uddybet, kan du kontakte Øjenlægernes Center eller Datatilsynet.

ANVENDELSE AF OPLYSNINGER

Øjenlægernes Center registrerer kundeoplysninger for at udføre behandlinger og for at opkræve betaling

Øjenlægernes Center registrerer følgende oplysninger:

Helbredsoplysninger afgivet i forbindelse med reservation og konsultation
Oplysningerne anvendes til vurdering af mulighed for behandling. Oplysningerne opbevares også i tilfælde af at behandlingen ikke bliver til noget. Personen kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke.

Betalingsoplysninger
Oplysningerne anvendes til generel administration og i tilfælde af at kunden ønsker finansiering videregives oplysningerne fil Øjenlægernes Center’s finansielle partner

Navn, adresse og e-mailadresse
Oplysningerne anvendes til fremsendelse af information om behandlingsforløbet og til opkrævning af betalinger.

Henvisninger og recepter
De fleste oplysninger modtages og sendes elektronisk fra/til øjenlæger, optikere, forsikringsselskaber, apoteker, m.fl. Ellers registreres oplysningerne manuelt ud fra oplysninger afgivet af kunden

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

  • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

    Søskendeparret Maria og Louise

  • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

    Terry, Colorado, USA

  • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

    Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40