Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

SLIP FOR BRILLER OG KONTAKTLINSER!

I anledning af, at det nu er 6 år siden at Øjenlægernes Center som den første private øjenklinik tilbød den banebrydende SMILE laserbehandling, giver vi lige nu kr. 3.000,- i rabat på en SMILE-behandling hos Europas mest erfarne SMILE-kirurg Sven Asp.

Betingelser: Behandling skal bookes senest 1. februar 2018 - og udføres senest 1. marts 2018.

Book allerede nu tid til en uforpligtende forundersøgelse her:
Tlf.: 78771771
Mail: kontakt@olce.dk

Læs mere på www.olce.dk
...

View on Facebook

Vi er på international kongres i Lissabon - vender tilbage i næste uge. Træffes stadig på mail og telefon. ...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Øjenoperation mod grå stær

En effektfuld operation mod alderssyn og grå stær og som samtidig kan afhjælpe de fleste synsfejl.

Ved 45-50 års alderen bliver det vanskeligere at se på tæt afstand. Det kaldes alderssyn (presbyopi). Årsagen er at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og ikke i samme grad som tidligere kan tilpasse sig forskellige afstande. Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevnen) og man bliver afhængig af læse- og/eller skærmbriller.

En anden meget almindelig aldersrelateret øjensygdom er grå stær. Rigtig mange mennesker lider af grå stær, som er den mest forekommende øjensygdom i Danmark. Hvert år bliver der i Danmark lavet mere end 50.000 operationer mod grå stær.

Der kan være mange forskellige årsager til grå stær – alder er dog den mest almindelige. Som alle andre celler i kroppen har cellerne på øjets linse en begrænset levetid. Men i modsætning til de øvrige celler fornys cellerne i øjets linse ikke. Det medfører en ophobning af døde celler, som hos nogle mennesker fører til grå stær.

Livsstil og sygdom kan dog også være årsag til grå stær. Eksempelvis har diabetespatienter og ikke mindst rygere større risiko for at udvikle sygdommen.

En linseoperation ved Øjenlægernes Center kan afhjælpe disse aldersrelaterede problemer, og vil samtidigt korrigere den nær- eller langsynethed eller bygningsfejl, du eventuelt har haft hele livet

Linseoperationer tilbydes mest til de kunder som allerede har alderssyn, begyndende aldersyn eller grå stær. En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Teknikken Øjenlægernes Center benytter sig af hedder RLE (refractiv lens exchange) eller PreLex operation (presbyopic lens exchange) og indgrebet er principielt den samme som ved en almindelig grå stæroperation, som er én af verdens hyppigst udførte operationer. Ved Øjenlægernes Center kan vi tilbyde dig en RLE operation med de banebrydende flerstyrke LISA tri linser fra Zeiss.

Det er muligt at få en skattefinansieret grå stæroperation i offentligt regi, men det offentlige tilbyder kun en monofokal linse, som betyder at du ikke bliver brillefri efter operationen

Hos Øjenlægernes Center udfører vi en udvidet version af den operation, som det offentlige tilbyder. Operationen er mere omkostningsfuld på grund af de avancerede Multifokale linser vi benytter – til gengæld slipper du for at bruge briller eller kontaktlinser efterfølgende

Selve operationen tager ikke mere end 20 minutter og foregår naturligvis under lokalbedøvelse.

Flerstyrke linser, også kaldet multifokale linser, gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med flerstyrkelinser kan du få et godt syn på alle afstande. En flerstyrkelinse har ikke bare to – men hele tre – fokuspunkter, som gør det muligt at se skarpt uden briller både når du læser, kører bil eller sidder ved computeren.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om grå stær, sygdommens årsager og operation, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til Øjenlægernes Center og høre nærmere.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40