Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

Nye udfordringer.

Så er det ved at være min allersidste uge hos Øjenlægernes Center i Århus. Efter lidt mere en 5 år har jeg valgt, at det er på tide at komme videre.
Tak til mine søde kolleger, tak til alle vores søde patienter, som har været med til at gøre mit arbejde sjovt og spændende.

Min afløser bliver optiker Annette Surland, som kommer fra øjenafdelingen på Århus Universitetshospital. Jeg ønsker Annette al mulig held og lykke i jobbet.
...

View on Facebook

Er 2018 året, hvor du skal opnå frihed fra briller og kontaktlinser?

Hvorfor så ikke blive laserbehandlet ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus af øjenlæge Sven Asp, der holder Europarekorden på over 10.000 udførte banebrydende SMILE laserbehandlinger?
I øjeblikket tilbydes SMILE behandlingen med fødselsdagsrabat.

SMILE står for ”Small Incision Lenticular Extraction” og er i dag ”state of the art” indenfor synskorrigerende laserbehandling. I øjeblikket har vi en 6-års fødselsdagskampagne, hvor der gives 3.000 kr. i rabat på SMILE behandlinger i både Charlottenlund og Aarhus ved forundersøgelse inden d. 1. marts. Øjenlægernes Center tilbyder som den eneste private klinik SMILE behandlinger både øst og vest for Storebælt.

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med Sven eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Lyder det som noget for dig eller en af dine bekendte? Så kontakt Øjenlægernes Center på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk og bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse i Charlottenlund (København) eller Aarhus.
...

View on Facebook

Gør 2018 til året hvor DU bliver fri for briller og kontaktlinser!
Lige nu giver vi kr. 3.000,- i rabat på den banebrydende SMILE øjenlaserbehandling, ved booking inden 1. februar 2018.

Læs mere på www.olce.dk

Øjenlægernes Center ønsker alle et Godt Nytår!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Linseoperation

Er synet ikke længere, hvad det har været?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn. Årssagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og ikke i samme grad som tidligere kan tilpasse sig forskellige afstande.

For en person med normalt syn betyder det, at øjet ikke længere kan fokuserer på nært hold, men derimod ser udemærket på lang afstand. Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevnen) og man bliver afhængig af læse- og/eller skærmbriller. En linseoperation kan afhjælpe dette aldersrelaterede problem.

Linseoperationer tilbydes mest til de kunder som allerede har alderssyn, begyndende aldersyn eller grå stær. En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Linsekirurg med stor erfaring

Linsekirurgien ved Øjenlægernes Center ledes af Professor, dr. Med. Thomas K. Olsen, der har udført mere end 10.000 linseoperationer af alle sværhedsgrader, og i professionelle fagkredse er anerkendt som en af Europas absolut førende refraktive linsekirurger.

Thomas har igennem mere end tyve år været ansvarlig for de mest avancerede linseoperationer ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital og er ophavsmand til ”Olsen formlen”, der bruges i det mest avancerede udstyr til udmåling og linseberegning ved øjenkirurgi.

Efter en grundig forundersøgelse foretaget af vores erfarne optometrister tager Thomas en personlig samtale med alle linsepatienter for at sikre at patienten vil få glæde af linsekirurgi. Thomas udfører personligt alle operationer.

Vores ufravigelige mantra er udelukkende at tilbyde de behandlinger, som vi selv ville anbefale den nærmeste familie at få foretaget.

Banebrydende flerstyrke-linser

Teknikken til korrektion af alderssyn hedder RLE (refractiv lens exchange) eller PreLex operation (presbyopic lens exchange) og indgrebet er principielt den samme som ved grå stær, som er én af verdens hyppigst udførte operationer. Ved Øjenlægernes Center kan vi tilbyde dig en RLE operation med de banebrydende flerstyrkehttp://olce.dk/multifokale-linser-lisa-tri/ LISA tri linser fra Zeiss.

Flerstyrke linser, også kaldet multifokale linser, gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med Zeiss flerstyrkelinser (LISA tri) kan du få et godt syn på alle afstande. En flerstyrkelinse har ikke bare to – men hele tre – fokuspunkter, som gør det muligt at se skarpt uden briller både når du læser, kører bil eller sidder ved computeren.

Læs mere om LISA tri linserne her

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40