Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

SLIP FOR BRILLER OG KONTAKTLINSER

Hvilken øjenlaser behandling passer til mine øjne?

Ved Øjenlægernes Center tilbyder vi tre generationer af øjenlaserbehandlinger. Vi har derfor altid en behandling, der passer til lige netop DINE øjne og synsfejl.
Vores øjenkirurg Sven Asp har den europæiske rekord i antal udførte ReLEx SMILE behandlinger (3. generation), der er markedets mest skånsomme og præcise.

I videoen herunder gennemgås de øjenlaser behandlinger vi tilbyder. Ved en grundig og uforpligtende forundersøgelse vil vi kunne afgøre hvilken behandling, vi vil anbefale til dine øjne - og gennemgå teknik, forbehold og fordele ved de forskellige behandlinger. Undersøgelsen tager 2 timer, koster kr. 500,- og kan bestilles her: Tlf. 44444040, kontakt@olce.dk eller besked her på Facebook :)
...

View on Facebook

Jeg kan se alt nu!
Skarpt og tydeligt!

Emma Wael, elitesvømmer og vinder af DM-guld, blev i julen behandlet hos Øjenlægernes Center. Hun er fortsat SÅ glad for behandlingen (både den menneskelige og fysiske) og glæder sig hver eneste dag over sit syn.

Herunder en hilsen vi har modtaget fra Emma:

Jeg mødte op hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund første gang i sommeren 2015, hvor jeg fik en grundig undersøgelse af mine øjne og mit syn – jeg havde nemlig både bygningsfejl og så var jeg langsynet. Mit syn var meget dårligt uden briller, og linser var – efter mange forgæves forsøg – ikke en mulighed. Da jeg er elitesvømmer, var mit dårlige syn virkelig en ulempe, - både til træning og til stævner.

Jeg kunne tage pause fra min træning i julen 2015 – og derfor foretog Sven Asp en lasikoperation den 23. december. Jeg troede at det ville blive en meget ”farveløs” jul – men allerede næste dag så jeg helt tydeligt – og efter 4 uger var jeg i vandet igen og i gang med træningen.

Jeg kan se alt nu! Skarpt og tydeligt! Jeg har slet ikke haft nogen komplikationer i forbindelse med operationen og er så glad for mit nye syn, som langt overgår mine forventninger.

Tak!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

kontakt@olce.dk44 44 40 40

Laser øjenoperation i København og Aarhus

Vi besidder Europarekord i antal udførte ReLEx SMILE behandlinger, og tilbyder behandlingen på et unikt niveau.

I sommeren 2011 udførte Øjenlægernes Center, som det første private øjencenter i Nordeuropa, de banebrydende SMILE laserbehandlinger i vores center i København. I 2012 åbnede vi vores center i Aarhus, og vi er i dag de eneste private aktører, der tilbyder SMILE behandlinger vest for Storebælt. Vi besidder Europarekorden i antal udførte behandlinger (>7.000). I vores Centre udføres alle behandlinger af øjenlæger, der er dybt specialiserede indenfor området og med den største erfaring med netop denne teknik. Fra forundersøgelse til sidste efterkontrol er forløbet personligt tilrettelagt, og vi lægger stor vægt på at skabe en positiv stemning under trygge rammer.

ReLEx SMILE – “state of the art” indenfor laserbehandling af øjne

SMILE er en banebrydende, avanceret og højteknologisk synskorrigerende laseroperation, der udføres med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser. Førende fagfolk indenfor laserkirurgi af øjne (bl.a. ved øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital) anbefaler SMILE teknikken, da den er et yderst skånsomt indgreb på hornhinden uden brug af kniv og uden, at der bliver lavet hornhinde “lap”. SMILE teknikken anbefales til behandling af nærsynethed og bygningsfejl, da laserbehandlingen giver klare fordele for patienten, i forhold til ældre metoder som LASIK og PRK. Synsrestitutionen er hurtig efter operationen, og indgrebet er yderst sikkert, når det udføres af erfaren SMILE kirurg.

Læs mere om SMILE teknikken her.

Hvem kan laserbehandles?

Alle over 18 år med en stabil brille / kontaktlinse-styrke igennem mere end et-to år (afhængigt af alder) kan i princippet behandles. Stabil styrke er en grundforudsætning for at opnå et godt og varigt resultat. Personer med speciel øjensygdom (vil blive afklaret ved forundersøgelsen), samt gravide og/eller ammende behandles ikke.

Øjenoperation med laser

LASIK har igennem mere end 20 år været den mest anvendte metode indenfor laseroperationer af øjne pga. den hurtige synsrestitution, den store behandlingspræcision samt det minimale patientubehag i tilknytning til operationen. LASIK mindsker dog permanent hornhindens stabilitet, og der er igennem mange år blevet arbejdet intenst på at udvikle bedre metoder, der samtidig bibeholdt alle LASIK metodens åbenlyse gode egenskaber. Med SMILE teknikken er den ønskede udvikling nu blevet til virkelighed.

Ved synsfejl (langsynethed, nærsynethed og/eller bygningsfejl), brydes lyset i øjet (hornhinde og linse) således, at det projicerede billede ikke præcist rammer den gule plet på nethinden, hvorved det opfattes som uskarpt. Ved en laserbehandling ændres hornhindens form, hvorved lyset brydes optimalt og fokuseres præcist i den gule plet.

Behandlingsforløb ved Øjenlægernes Center

Ved Øjenlægernes Center har vi vedvarende fokus på at give vores patienter præcise informationer igennem hele forløbet. Herunder risici og fordele ved en laser øjenoperation. Vi tager os altid god tid til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have i forbindelse med øjenoperationen.

Forundersøgelse

Inden den egentlige øjenbehandling kan aftales, gennemgår du en grundig forundersøgelse hos vores erfarne optometrister eller SMILE-kirurgen. Ved den indledende undersøgelse udmåles din synsstyrke, hornhinden (form, tykkelse oa.) samt pupillens størrelse, og der tjekkes ligeledes for øjensygdomme. Ved forundersøgelsen gennemgås de faktorer, der altid skal tages i betragtning for at optimere sikkerheden ved behandlingen, samt for at afgøre om vi kan korrigere netop din synsfejl ved en øjenlaseroperation. Under den indledende undersøgelse, får du også grundig information om risici, selve behandlingen og komplikationer. Forundersøgelsen tager ca. to timer, og der vil være tid til, at du kan stille og få besvaret alle de spørgsmål du måtte have.

Behandling

På selve behandlingsdagen skal du samlet afsætte ca. en time, men selve øjenlaserbehandlingen tager kun ca. 30 sekunder per øje. Behandlingen er smertefri (du vil undervejs føle et tryk på øjet) og foregår i dråbebedøvelse.

Efterkontroller

Når du har fået foretaget behandlingen, vil der være tre standard efterkontroller. Kontrollerne forgår dagen efter behandlingen samt efter ca. tre uger og ca. seks måneder. Prisen for en SMILE laser øjenoperationen er inklusiv de nødvendige efterkontroller, og bliver foretaget af optometristen fra forundersøgelsen eller SMILE- kirurgen, som har forestået din behandling.

Kontakt os uforpligtende

Ønsker du at få foretaget en øjenlaseroperation i København eller Aarhus, eller ønsker du blot at få mere at vide om dine muligheder og om SMILE operationer, så kontakt os på 44 44 40 40 eller via kontakt@olce.dk. Du kan bestille tid til en uforpligtende forundersøgelse og kvalificeret samtale om netop din synsfejl. En laseroperation af øjne er altid en tillidssag, og vi gør, som altid, vores ypperste for at give dig en god oplevelse på en professionel og erfaren facon.

Vi glæder og til at høre fra dig.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

  • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

    Søskendeparret Maria og Louise

  • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

    Triatlet Rasmus, København

  • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

    Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40