Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Relex SMILE

Hvorfor vælge os til din laser- og linsebehandling?

Flere og flere får behandlet deres synsfejl eller alderssyn med laser- eller linsekirurgi for helt at undgå eller minimere brugen af briller eller kontaktlinser. Når den store beslutning er taget, er de næste vigtige spørgsmål valg af behandlingsteknik og hvem, der skal foretage behandlingen.

Du skal vælge os, hvis du ønsker minimale indgreb på øjet foretaget af de mest kompetente, erfarne og aktive danske kirurger (se nogle af vores SMILE artikler her) under trygge og personlige forhold. Vi garanterer den højeste faglige standard og anvender den gennemtestede og banebrydende SMILE-teknik udført med ZEISS VisuMax femtosekundlaser samt den mest avancerede linsekirurgi.

Vi går ikke på kompromis med de faglige behandlingsindikationer for at opnå en kortsigtet økonomisk gevinst. Behandlingen, du evt. vil blive tilbudt i Centrene, er den samme, som vi selv vil anbefale til “den nærmeste familie” at få foretaget.

SMILE – et minimalt indgreb på hornhinden

Øjenlægernes Center er den privatklinik i Europa, der har størst erfaring med og udfører flest af den gennemtestede og banebrydende SMILE behandling (ReLEx SMILE), som foretages med den mest avancerede, stationære laser (ZEISS VisuMax 500 kHz). SMILE (SMall Incision Lenticular Extraction) er “state of the art” indenfor laserbehandling af nærsynethed og bygningsfejl og besidder mange fordele i forhold til ældre, kendte metoder som LASIK, FS-LASIK, EpiLASIK, PRK (af nogen benævnt “no touch technique”) og LASEK. SMILE er et minimalt indgreb på hornhinden, hvilket optimerer hornhindestabiliteten efter behandlingen. Det er et betydeligt fremskridt i forhold til de ældre metoder LASIK / FS-LASIK, hvor den lange “lap-åbning” og efterfølgende nedsatte hornhinde-stabilitet har gjort, at metoden ikke må anvendes til behandling af piloter, militært personel og elitesportsfolk. LASIK “lap-åbningen” er den vigtigste enkeltstående årsag til, at nogle fagfolk hidtil har været skeptiske overfor laserbehandlinger.

Den mest avancerede linsekirurgi

Vi har stor erfaring med alle linsekirurgiske teknikker og anvender kun de nyeste og bedste af disse. Vi anvender den såkaldte “minimalt invasive teknik”, der foregår via et få mm langt snit og ikke som i “gamle dage” kræver nogen form for syning. Valget af linsetype til den enkelte patient afhænger af korrektionsbehovet og bliver afdækket ved vores grundige forundersøgelse samt ved samtalen med linsekirurgen.

Kosmetisk øjenlågskirurgi

Vi har den største erfaring med de mest moderne operationsteknikker indenfor avanceret kosmetisk øjenlågskirurgi. Vi foretager operationer på øvre og nedre øjenlåg.

Mest erfarne kirurger

content_01_sven

Vi har tilknyttet de mest erfarne danske kirurger. Øjenkirurg, dr.med. Sven Asp er Centrenes ledende laserkirurg og har bl.a. foretaget mere end 10.000 behandlinger, heraf mere end 10.000 SMILE behandlinger (Europa rekord) og foretager yderligere mere end 30 behandlinger per uge. Linsekirurgien ledes af Professor, dr.med. Thomas K. Olsen, der har foretaget mere end 15.000 linseoperationer og i professionelle fagkredse er anerkendt som en af Europas mest kompetente refraktive linsekirurger, der igennem mere end tyve år har stået for den mest avancerede linsekirurgi ved Aarhus Universitetshospital.

Personligt behandlingsforløb

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med kirurgen eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Sagt kort

Vi har de mest kompetente, erfarne og aktive danske øjenkirurger tilknyttet, der anvender de bedste og mest avancerede laserbehandlings- og linseoperationsteknikker. Som professionelle øjenlæger fastholder vi en kompromisløs faglighed, der igennem et personligt og trygt behandlingsforløb bedst muligt sikrer, at netop dine øjne får den optimale behandling.

Øjenkirurg Martin Severinsen får en smile øjenoperation

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40