Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Professionel øjenkirurgi

Hvis du gerne vil have udført professionel øjenkirurgi for at forbedre sit syn, er der rigtigt gode muligheder for det hos Øjenlægernes Center. Vi har en stor viden om og erfaring med at foretage øjenkirurgi, som kan korrigere dit syn, så du igen kan se ubesværet. Vi tilbyder øjenkirurgi med den mest avancerede og højteknologiske metode, så vi med et minimalt indgreb får en meget stor effekt.

Vi tilbyder øjenkirurgi med laser- og linsebehandling, som er den mest skånsomme behandlingsform, der samtidig giver fantastiske resultater. Metoden for vores linsekirurgi hedder ReLEx SMILE, og denne metode er så skånsom, at du kun har behov for en meget kort restitutionstid. Vores metode for øjenkirurgi har mange vigtige fordele i forhold til de ældre metoder, og hos os modtager du derfor behandlinger af høj kvalitet.

Med øjenkirurgi hos os kan du få korrigeret dit synsfejl, så du får dit syn igen. Det vil i høj grad forøge din livskvalitet, og du vil kunne slippe for udgifter til briller og kontaktlinser.

De mest kompetente øjenkirurger

Hos Øjenlægernes Center arbejder vi yderst professionelt, og vi har en meget lang erfaring med at foretage øjenkirurgi mod diverse synsfejl. Vi har udelukkende ansat de dygtigste og mest kompetente øjenkirurger, og hos os er du sikker på at være i trygge hænder. Vores operationer er skånsomme og effektive, og de er overstået på blot få sekunder.

Vi anbefaler dig altid den behandling vi ville anbefale vores nærmeste, og vi giver dig en oprigtig og omsorgsfuld behandling. Som patient hos Øjenlægernes Center modtager du en professionel og omsorgsfuld behandling, hvor du er i centrum. Du kan føle dig tryg ved, at vi inddrager og informerer dig, tager os god tid til spørgsmål, og at vi giver dig en behandling af højeste kvalitet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere information om vores behandlinger eller en uforpligtende samtale. Vi tager os god tid til dig, og fortæller meget gerne mere.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40