Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Øjenlæge i København

Øjenlægernes Center er et center for øjenkirurgi beliggende i København. Vi er landets førende øjenlæge inden for ReLEx SMILE øjenoperationer og vores kirurg har sat Europarekorden med sine mere end 6.000 øjenbehandlinger. Søger du en øjenlæge i København er Øjenlægernes Center derfor et trygt og sikkert valg.

ReLEx SMILE øjenlaseroperation og linseoperation

Vi udfører ReLEx SMILE øjenlaseroperationer og linseoperationer. ReLEx SMILE anbefales af førende fagfolk som behandlingsform mod nærsynethed og bygningsfejl. Dette er den mest skånsomme og præcise metode, som har de færreste bivirkninger.
Hvis du har synsproblemer, og du søger en professionel øjenlæge i København til at behandle dig, er Olce et rigtigt godt valg. Vi har en stor erfaring med og viden om øjenlaseroperationer og linseoperationer. Det giver dig som patient en stor tryghed.

Hvis du gerne vil vide mere om vores ReLEx SMILE øjenlaseroperationer er du altid velkommen til at kontakte din øjenlæge hos os i København. Så fortæller vi meget gerne mere om behandlingen og dine muligheder for at blive behandlet.

Hvordan foregår en laseroperation?

Hvis du gerne vil have foretaget en øjenlaseroperation af en erfaren øjenlæge i København er du altid velkommen til at kontakte os for info.

For at få foretaget en øjenlaseroperation skal du som udgangspunkt være over 18 år og have haft en stabil styrke på dine briller eller kontaktlinser i minimum et til to år. Det er en forudsætning for laseroperationen, at du har haft en stabil styrke i noget tid, for at vi kan sikre et varigt resultat af operationen. Når du kommer til os for at få foretaget en laseroperation, vil vi altid begynde med en samtale og en forundersøgelse, hvor vi kan afklare, hvordan dine øjnes tilstand er præcis. Her kan vi se, om du har en mere speciel øjensygdom, som gør, at du ikke kan få en laserbehandling. Ved forundersøgelsen vil din øjenlæge hos Olce i København grundigt undersøge dine øjne. Her vil du blandt andet få udmålt din synsstyrke, din hornhinde og din pupils størrelse. Ved denne undersøgelse sikrer vores professionelle øjenlæger, at sikkerheden er i top for behandlingen, og de sikrer sig også, at de er i stand til at korrigere den synsfejl, du har, med en laseroperation. Til forundersøgelsen vil du blive grundigt sat ind i processen og få alle nødvendige informationer. En forundersøgelse vil vare omkring to timer.

Professionel øjenlæge i Aarhus og Charlottenlund

Hurtig og smertefri behandling

Selve laseroperationen vil kun vare omkring et halvt minut per øje. Det er derfor en meget hurtig og smertefri behandling, hvor du bliver bedøvet i øjnene i form af dråber. Fra du kommer til du går fra behandlingen, vil det dog tage omkring en time, og det er vigtigt, at du tager den tid, du behøver, før du forlader klinikken.

Når du er færdig med din behandling, skal du til nogle efterkontroller, så vi sikrer, at alt skrider frem, som det skal.

Tydelig og forståelig information

Din øjenlæge hos Olce i København vil hele tiden igennem behandlingsforløbet sørge for at give dig tydelige og forståelig information, så du kan føle dig tryg og velinformeret. Du vil blive tydeligt informeret om risici og fordele ved operationen, så du er helt klar over, hvad du går ind til. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores patienter, og vi besvarer alle de spørgsmål, som du har brug for at få afklaret.

Hvis du er gravid eller ammende, er det ikke muligt at få foretaget laseroperationen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores laseroperationer. Vores kompetente øjenlæge hos Olce i København fortæller meget gerne mere behandlingen og dine muligheder.

Hvorfor vælge os som din øjenlæge?

Det er mere og mere almindeligt at få bortopereret synsfejl for at slippe for eller minimere brugen af briller. At få foretaget en sådan operation er en stor beslutning for mange, og tryghed og sikkerhed er ofte de vigtigste faktorer, når man skal træffe beslutningen om valg af øjenlæge.

Hos Øjenlægernes Center i København gør vi derfor meget ud af at skabe nogle trygge og personlige rammer med stærk faglighed i centrum. Vi foretager de mest minimale indgreb som muligt, og hos os finder du de mest kompetente og erfarne øjenkirurger i landet. Det betyder, at du er garanteret den mest professionelle faglige standard. Vi udfører den mest komplicerede linsekirurgi og benytter udelukkende den gennemtestede teknik ”SMILE”. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og faglighed, da dette er omdrejningspunktet for vores øjenlæger.

Du får et personligt behandlingsforløb

Hos Øjenlægernes Center i København giver din øjenlæge dig et personligt forløb. Du vil være i tæt kontakt med din kirurg eller vores optometrist i hele processen fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Her tager vi løbende en snak, så du føler dig tryg og informeret i forhold til behandlingen og fordele og risici. Her kan du dele alle tvivlsspørgsmål, så vi sikrer en forventningsafstemning.

kunde_07_marialouise

Glade patienter

Søskendeparret Maria og Louise

Vi har udover Maria og Louise mange andre glade patienter, som du kan læse om her: Patientberetninger. Derudover kan du også læse vores Facebook anmeldelser.

Kontakt Øjenlægernes Center i København

Hvis du ønsker at gøre noget ved dine synsproblemer, og søger du en øjenlæge i København, står vi klar til at tage imod dig på Øjenlægernes Center. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller kontaktformularen.

Du finder os på Hans Edvard Teglers Vej 9, 2920 Charlottenlund i København. Centret ligger inde i et stort lægecenter i Jægersborg Allé Midtpunkt i Charlottenlund i København. Du kan enten benytte indgangen via Jægersborg Allé nr. 44 eller tage indgangen direkte fra parkeringspladsen på Hans Edvard Teglers Vej. Du kan holde gratis på parkeringspladsen i to timer, og du kan også tage S-togs linie C, som går 500 meter derfra.

Søger du øjenlæge i Aarhus?

Hvis du har behov for en øjenlæge i Aarhus?, så har vi også en afdeling der.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40