Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Øjenlæge Århus

Øjenlægernes Center er beliggende i Århus på Ferdinand Sallings Stræde 2 på 1.sal. Øjenlægernes Center er en privat øjenlægeklinik med de mest erfarne og kompetente øjenlæger i Europa. Så hvis du er på udkig efter en dygtig øjenlæge i Århus, er Øjenlægernes Center et sikkert valg.

Landets mest erfarne øjenkirurger

Hos Øjenlægernes Center i Århus vil du møde landets førende øjenkirurger, som vil give dig en professionel og præcis behandling. Vores klinik består af erfarne og dygtige øjenlæger, og vi benytter udelukkende de nyeste og mest gennemtestede teknikker inden for øjenkirurgi. Vi har prioriteret at købe det bedste og mest avancerede udstyr på markedet. Dette skal dog ikke gå ud over de priser, vi kan tilbyde dig. Derfor har vi minimeret vores udgifter på andre områder såsom markedsføring, lokaler og administration. Det betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på de mest gennemtestede, komplicerede og højteknologisk behandlinger.

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser.

 

Få behandlet din synsfejl med en laseroperation

Hvis du har en synsfejl, og du gerne vil have den behandlet, er der rigtigt gode muligheder hos din øjenlæge hos Olce i Århus. Vi tilbyder en ny og meget effektfuld men skånsom behandling ved hjælp af en laseroperation. Din øjenlæge hos Olce i Århus har en meget stor viden om netop øjenlaseroperationer, og vi har en stor erfaring, som sikrer dig en meget høj kvalitet.

De fleste mennesker kan få foretaget en øjenlaseroperation. De eneste krav, der er, er at du skal være fyldt 18 år, og at din synsstyrke skal have været stabilt i mindst et til to år – afhængigt af din alder. Du må dog ikke være gravid eller ammende, når du får foretaget laseroperationen.

Når du kommer til os i Århus for at få foretaget en laseroperation, vil din øjenlæge begynde med en forundersøgelse. Her vil dine øjne få en grundig undersøgelse, din øjenlæge vil måle styrken på dit syn og måle størrelse på dine pupiller og på din hornhinde. Ved forundersøgelsen vil din øjenlæge afklare, om du har en speciel øjensygdom, som gør, at en laseroperation ikke er den rigtige løsning, eller om det er en almindelig synsfejl, som er velegnet til en øjenlaserbehandling.

Når du kommer ind til en forundersøgelse i Århus vil din øjenlæge på den måde skabe sig et fuldstændigt overblik over tilstanden for dit syn for at sikre, at sikkerheden for en operation er meget høj. Din øjenlæge vil samtidig tage sig god tid til at fortælle dig om operationen og risici og fordele forbundet hermed, og der vil være god tid til at gennemgå eventuelle spørgsmål.

Din øjenlæge hos os vil altid sikre sig, at du får alle nødvendige informationer, så du kan føle dig helt ovenpå, tryg og velinformeret som patient hos os. Forundersøgelsen vil vare i ca. to timer.

Når du har været til forundersøgelse, og du er blevet godkendt til at kunne få foretaget en laseroperation, vil du blive kaldt ind på klinikken til selve operationen. Du skal afsætte omkring en time til operationen, men selve operationen tager kun under et minut. Det er en rigtig god idé, at du har sørget for hjemtransport efter operationen, så du ikke selv skal cykle eller køre bil. Dit syn kan nemlig være lidt sløret i et kort tidsrum efter operationen. Du vil inden operationen få dryppet dine øjne med nogle dråber, så øjnene bliver bedøvet. Det er derfor en smertefri behandling, hvor du kun vil føle et let tryk på øjnene.

Efter behandlingen vil du blive kaldt ind til nogle efterkontroller, hvor vi sikrer, at alt er som det skal være, og at dit syn er blevet bedre.

Vi giver dig et personligt behandlingsforløb

Hos øjenlægernes Center i Aarhus er du garanteret et trygt og personligt behandlingsforløb. Det betyder, at du igennem hele processen er i tæt kontakt med din øjenlæge, som sørger for, at du er informeret lige fra forundersøgelsen til den sidste kontrol efter behandlingen. Vi står altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og kender til behandlingen samt de fordele og risici, som er involveret. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed gennem en personlig behandling, hvor du hele tiden bliver inddraget og informeret.

Kontakt Øjenlægernes Center i Aarhus

Hvis du søger en professionel og erfaren øjenlæge i Aarhus, er Øjenlægernes Center lige et sted for dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os inden for klinikkens åbningstider eller ved at sende os en e-mail på: kontakt@olce.dk. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål. Du er også altid velkommen til at besøge vores klinik, som ligger på Ferdinand Sallings Stræde 2 på 1.sal, 8210 Aarhus V. Vi er beliggende ca 500 m fra Aarhus Hovedbanegård. Der er mulighed for at benytte Sallings betalings-Parkeringshus i tilknytning til adressen. Indkørsel til P-anlægget kan ske fra Østergade 25, 8000 Aarhus C

Søger du øjenlæge i København?

Hvis du har behov for en øjenlæge i København?, så har vi også en afdeling meget tæt på København.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40