Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Multifokale linser

Er synet ikke længere, hvad det har været?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn.

Årssagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og kan ikke i samme grad som tidligere tilpasse sig forskellige afstande. For en person med normalt syn betyder det, at øjet ikke længere kan fokusere på nært hold, men derimod ser udemærket på lang afstand.

Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevne). Linseoperationer tilbydes mest til de kunder som allerede har alderssyn eller begyndende aldersyn eller grå stær.
En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Teknikken til korrektion af alderssyn hedder RLE (refraktiv lens exchange) eller PreLex operation (presbyopic lens exchange) og er principielt den samme som ved grå stær, som er én af verdens hyppigst udførte operationer.

Ved Øjenlægernes Center kan vi tilbyde dig en RLE operation med de banebrydende Multifokale linser. Det gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – både på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med Multifokale linsen kan du få et godt syn på alle afstande.

En flerstyrkelinse har ikke bare to – men hele tre – fokuspunkter, som gør det muligt at se skarpt både når du læser, kører bil eller sidder ved computeren. Multifokale linsen er opbygget af ringe med flere forskellige brydninger, som gør det muligt at stille skarpt på alle afstande.

Dette betyder, at lyset, der sendes gennem linsen, danner tre (trifocal) skarpe billeder på nethinden. Det ene billede er til afstandssynet, de andre til læse og mellemafstand. Hjernen selv vælger det billede, der skal bruges. På den måde kan Multifokale linserne gennem linseoperation gøre dig brillefri.

Værd at vide om Multifokale-linseoperationer

 • Vi opererer som regel begge øjne på samme dag.
 • Operationen er et rutineindgreb.
 • Det er et ambulant indgreb med dråbebedøvelse
 • De fleste genoptager arbejde efter 3-4 dage
 • 90% bliver brillefri resten af livet
 • Operationen fjerner eventuelt Grå Stær og dette vil aldrig kunne opstå efterfølgende.
 • Efter operationen bliver læsesynet som regel hurtigst skarpt, men synet på afstand kan opleves som lidt sløret indtil hjernen har vænnet sig til linserne.
 • Synet kan med tiden atter blive sløret og skyldes såkaldt “efterstær” eller “PCO”. Dette behandles meget enkelt med yag laser i klinikken. Behandlingen er ambulant og gratis.
 • Studier i USA har vist at mere end 80 procent af patienter opereret med flerstyrke linser klare sig helt uden briller og 94 procent af disse er tilfredse med den opnåede synskvalitet efter operationen.
 • Nogen patienter oplever ved bilkørsel at de ser en lys ring (glare) omkring lygterne på modkørende biler og fra andre lyskilder. Det er som regel et mindre ubehag og aftager normalt med tiden.
 • Fordeling af lyset over flere brændpunkter medfører et vist kontrasttab. Dette indebærer, at der skal lidt mere lys til, for at opnå samme kontrast i billedet – til gengæld behøver man nu ingen brille.
Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40