Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Laserbehandling

Førende former for laserbehandlinger

Vi tilbyder alle de førende former for laserbehandling, og det er muligt at få foretaget LASEK (samme princip som PRK og “no cut”), FS-LASIK, wavefront FS-LASIK, ReLEx flex samt ReLEx SMILE.

Udfra en faglig synsvinkel er ReLEx smile “state of the art” ved behandling af nærsynethed og bygningsfejl, imens det endnu ikke muligt at SMILE-behandle langsynede, hvor vi ofte anbefaler (wavefront) FS-LASIK.

Hos Øjenlægernes Center i både Aarhus og København kan du få behandlet din nærsynethed op til -10 D, langsynethed op til +4 D og bygningsfejl op til -5 D.

Læs mere om laserbehandling her.

ReLEx SMILE

SMILE er en banebrydende, avanceret og højteknologisk synskorrigerende laseroperation, der udføres med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser.

SMILE anbefales af førende fagfolk til behandling af nærsynethed og bygningsfejl, fordi den er et yderst skånsomt indgreb på hornhinden uden brug af kniv og uden, at der bliver lavet hornhinde ”lap”.

Læs mere detaljeret om SMILE teknikken her.

Erfaren øjenkirurg

Ved Øjenlægernes Center udføres alle øjenbehandlinger af dybt specialiserede øjenlæger. De fleste laserbehandlinger bliver foretaget af øjenkirurg, dr.med. Sven Asp, der har foretaget mere end 15.000 laseroperationer, heraf mere end 10.000 SMILE behandlinger (Europarekord), og samtidig er den mest operationsaktive danske laserkirurg. Sven har igennem næsten 10 år været fastansat og stået for laserbehandlingerne ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital, der er Nordeuropas førende indenfor øjenlaser behandlinger.

Vi lægger stor vægt på at skabe en positiv stemning under trygge rammer, og derfor bliver dit forløb hos os personligt tilrettelagt fra forundersøgelse til sidste efterkontrol.

 

Kundeberetning

RADIOVÆRT OG FOREDRAGSHOLDER, MADS VANGSØ

Radiovært og foredragsholder Mads Vangsø skal ro over Atlanten, som deltager i det 5000 km ro-race `Talisker Whiskey Atlantic Challenge’ med start primo december 2018.

“Jeg havde igennem mange år ønsket at slippe for mine `hinkestensbriller`, men ingen øjenkirurger turde kaste sig ud i det noget komplicerede projekt. I forbindelse med ro-race over Atlanten er brille uafhængighed helt afgørende, og efter grundig research fandt jeg ud af, at Sven er en af Europas mest erfarne laserkirurg. Nu her, to måneder efter operationen er jeg meget lettet over, at synet er på plads inden det store ro-eventyr, og kan på det varmeste anbefale Øjenlægernes Center og Sven Asp”.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40