Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Laser øjenoperation i København og Aarhus

Laser øjenoperation i København og Aarhus

Vi besidder Europarekord i antal udførte ReLEx SMILE behandlinger, og tilbyder behandlingen på et unikt niveau.

I sommeren 2011 udførte Øjenlægernes Center, som det første private øjencenter i Nordeuropa, de banebrydende SMILE laserbehandlinger i vores center i København. I 2012 åbnede vi vores center i Aarhus, og vi er i dag de eneste private aktører, der tilbyder SMILE behandlinger vest for Storebælt. Vi besidder Europarekorden i antal udførte behandlinger (>10.000). I vores Centre udføres alle behandlinger af øjenlæger, der er dybt specialiserede indenfor området og med den største erfaring med netop denne teknik. Fra forundersøgelse til sidste efterkontrol er forløbet personligt tilrettelagt, og vi lægger stor vægt på at skabe en positiv stemning under trygge rammer.

ReLEx SMILE – “state of the art” indenfor laserbehandling af øjne

SMILE er en banebrydende, avanceret og højteknologisk synskorrigerende laseroperation, der udføres med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser. Førende fagfolk indenfor laserkirurgi af øjne (bl.a. ved øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital) anbefaler SMILE teknikken, da den er et yderst skånsomt indgreb på hornhinden uden brug af kniv og uden, at der bliver lavet hornhinde “lap”. SMILE teknikken anbefales til behandling af nærsynethed og bygningsfejl, da laserbehandlingen giver klare fordele for patienten, i forhold til ældre metoder som LASIK og PRK. Synsrestitutionen er hurtig efter operationen, og indgrebet er yderst sikkert, når det udføres af erfaren SMILE kirurg.

Læs mere om SMILE teknikken her.

Få synet tilbage med en laser øjenoperation i Århus eller Charlottenlund

Hvem får gavn af en laser øjenoperation?

Alle over 18 år med en stabil brille / kontaktlinse-styrke igennem mere end et-to år (afhængigt af alder) kan i princippet behandles. Stabil styrke er en grundforudsætning for at opnå et godt og varigt resultat. Personer med speciel øjensygdom (vil blive afklaret ved forundersøgelsen), samt gravide og/eller ammende behandles ikke.

Øjenoperation med laser

LASIK har igennem mere end 25 år været den mest anvendte metode indenfor laseroperationer af øjne pga. den hurtige synsrestitution, den store behandlingspræcision samt det minimale patientubehag i tilknytning til operationen. LASIK mindsker dog permanent hornhindens stabilitet, og der er igennem mange år blevet arbejdet intenst på at udvikle bedre metoder, der samtidig bibeholdt alle LASIK metodens åbenlyse gode egenskaber. Med SMILE teknikken er den ønskede udvikling nu blevet til virkelighed.

Ved synsfejl (langsynethed, nærsynethed og/eller bygningsfejl), brydes lyset i øjet (hornhinde og linse) således, at det projicerede billede ikke præcist rammer den gule plet på nethinden, hvorved det opfattes som uskarpt. Ved en laserbehandling ændres hornhindens form, hvorved lyset brydes optimalt og fokuseres præcist i den gule plet.

Behandlingsforløb ved Øjenlægernes Center

Ved Øjenlægernes Center har vi vedvarende fokus på at give vores patienter præcise informationer igennem hele forløbet. Herunder risici og fordele ved en laser øjenoperation. Vi tager os altid god tid til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have i forbindelse med øjenoperationen.

Forundersøgelse

Inden den egentlige øjenbehandling kan aftales, gennemgår du en grundig forundersøgelse hos vores erfarne optometrister eller SMILE-kirurgen. Ved den indledende undersøgelse udmåles din synsstyrke, hornhinden (form, tykkelse oa.) samt pupillens størrelse, og der tjekkes ligeledes for øjensygdomme. Ved forundersøgelsen gennemgås de faktorer, der altid skal tages i betragtning for at optimere sikkerheden ved behandlingen, samt for at afgøre om vi kan korrigere netop din synsfejl ved en øjenlaseroperation. Under den indledende undersøgelse, får du også grundig information om risici, selve behandlingen og komplikationer. Forundersøgelsen tager ca. to timer, og der vil være tid til, at du kan stille og få besvaret alle de spørgsmål du måtte have.

Behandling laser øjenoperation

På selve behandlingsdagen skal du samlet afsætte ca. en time, men selve øjenlaserbehandlingen tager kun ca. 30 sekunder per øje. Behandlingen er smertefri (du vil undervejs føle et tryk på øjet) og foregår i dråbebedøvelse.

Efterkontroller

Når du har fået foretaget behandlingen, vil der være tre standard efterkontroller. Kontrollerne forgår dagen efter behandlingen samt efter ca. tre uger og ca. seks måneder. Prisen for en SMILE laser øjenoperationen er inklusiv de nødvendige efterkontroller, og bliver foretaget af optometristen fra forundersøgelsen eller SMILE- kirurgen, som har forestået din behandling.

Laser øjenoperation i Århus eller Charlottenlund

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 5 ud af 5 stjerner baseret på 19 anmeldelser.

Vil du vide mere om laser øjenoperation?

Ønsker du at få foretaget en øjenlaseroperation i København eller Aarhus, eller ønsker du blot at få mere at vide om dine muligheder og om SMILE operationer, så kontakt os på 44 44 40 40 eller via kontakt@olce.dk. Du kan bestille tid til en uforpligtende forundersøgelse og kvalificeret samtale om netop din synsfejl. En laseroperation af øjne er altid en tillidssag, og vi gør, som altid, vores ypperste for at give dig en god oplevelse på en professionel og erfaren facon.

Vi glæder og til at høre fra dig.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40