Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

ICL Øjenoperation

“Det har taget mig 3 år at nå frem til den beslutning, hvilket jeg slet ikke forstår i dag, hvor behandlingen er vel overstået. At min ven anbefalede mig den mulighed og at hun 100 % kunne stå inde for Thomas Olsen som kirurg og Elizabeth som en meget dygtig optometrist, gav mig stor tryghed.” – Kasper Tornvig Andersen
Læs mere af udtalelsen

Få et godt syn med en ICL øjenoperation

Hvis du har en stor synsfejl, eller dine hornhinder er for tynde til en laseroperation, så kan vi hos Øjenlægernes Center tilbyde dig ICL øjenoperation, som hurtigt kan hjælpe dig til at få et godt syn. En øjenoperation med ICL kan afhjælpe langsynethed, nærsynethed eller bygningsfejl.

Med en ICL øjenoperation får du et linseimplantat, som giver dig et syn af høj kvalitet. Vi har et højteknologisk og professionelt udstyr til at foretage din ICL øjenoperation, og på bare sekunder vil dit syn blive korrigeret med linseimplantatet. ICL øjenoperationen er smertefri, og den giver kun en meget kort restitutionstid.

Landets førende øjenkirurger

Når du kommer til os for at få foretaget en ICL øjenoperation vil du blive mødt af et yderst kompetent og omsorgsfuldt team, som vil give dig alle nødvendige informationer og sætte dig grundigt ind i operationen. Du bliver inddraget på en forståelig måde, og du kan føle dig helt tryg og rolig ved behandlingen. Øjenkirurgerne hos os er blandt de absolut førende i landet, og de har alle en stor viden om og erfaring med øjenkirurgi. Vi har udført øjenoperationer et utal af gange, og vi gør altid vores ypperste for at gøre dig afslappet og tilpas ved behandlingen.

Vi ved, at dit syn er yderst vigtigt for dig, og vi tager dig og dit syn meget alvorligt.

En ICL øjenoperation hos Øjenlægernes Center hjælper dig hurtigt og skånsomt af med din synsfejl, hvis dine øjne ikke egner sig til en almindelig laseroperation.

Kontakt Øjenlægernes Center for mere information

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for en ICL øjenoperation. Vi fortæller meget gerne mere om behandlingen og lytter til dine ønsker til en øjenoperation.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40