Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

FAQ

Hyppige spørgsmål til vores behandlinger

Det er en stor beslutning at lade sig operere i øjnene – og det kræver absolut tillid til kirurg og metode.

Herunder finder du nogle af de spørgsmål, vi oftest støder på.

Har du et spørgsmål, som du ikke fandt svaret på her? Så send spørgsmålet til os via kontaktformularen til højre, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Er der risici ved behandling?

Der er risici forbundet med alle øjenbehandlinger. Heldigvis er komplikationer uhyre sjældne i forbindelse med moderne øjenbehandlingen, når de bliver udført af erfarne, og kompetente kirurger. Du vil blive grundigt informeret om behandlingens forløb og risici ved forundersøgelsen.

Gør behandlingen ondt?

Lokalbedøvende øjendråber sikrer, at du ikke vil opleve smerter ved behandlingen. Du vil føle svien ved øjendrypningen og et ganske let tryk på øjet under selve behandlingen.

Hvor lang tid tager selve behandlingen?

Selve laserbehandlingen tager ca. 30 sek. og er smertefri. Den erfarne øjenlaserkirurg instruerer dig præcist i, hvad du skal gøre under behandlingen. Det vigtigste er at ligge stille, huske at trække vejret og holde øjet i ro, hvilket lettes af de lokalbedøvende øjendråber. På selve behandlingsdagen skal du regne med at besøget på Øjenlægernes Center i alt tager knap en time. Linsekirurgien tager typisk mindre end 15 min per øje, og her skal du regne med at hele behandlingen tager lidt over en time.

Har jeg behov for briller efter behandlingen?

Normalt vil patienter kunne klare sig uden briller / kontaktlinser efter behandlingen – det er dog afhængig af alder og af hvilken type synsfejl, der skal behandles. Du vil få personlig information ved forundersøgelsen og / eller ved samtale med kirurg.

Hvad sker der, hvis noget går galt?

Risici ved laserbehandlingerne er minimale, men ikke nul. Laser kirurgen har endnu ikke oplevet, at der er opstået komplikationer, der ikke har kunnet håndteres. Ligeledes er risici ved moderne og kompetent linsekirurgi også lav. Vi følger alle de ganske få specielle og komplicerede cases meget tæt for at sikre et optimalt slutresultat. For at minimere risici er det vigtigt, at du nøje følger vores instrukser i forbindelse med behandlingen.

Hvad er helingstiden?

Da indgrebet på hornhinden er minimalt ved SMILE-behandlingen og overvejende foretaget under øvre øjenlåg, er ophelingen hurtigere ved denne teknik sammenlignet med ældre alternativer. Allerede efter et par dage er hornhinden meget stabil (se Patientberetninger) – men vi anbefaler, at man ikke deltager i væsentlig fysisk aktivitet den første uge. Efter to uger kan man deltage i de fleste former for fysisk aktivitet. Efter vores linsekirurgi skal man ligeledes tage det med ro de første par uger efter behandlingen.

Hvornår kan jeg se skarpt?

Umiddelbart efter behandlingen er synet tåget / diset. “Diset” letter over de følgende dage – og synet bliver gradvist tiltagende stabilt over de følgende uger / måneder. “Tålmodighed” er en vigtig dyd efter behandlingen, det tager lidt tid inden “øjet” helt har indstillet sig efter de nye forhold.

Kan jeg køre bil hjem?

Du kan ikke selv køre hjem fra behandlingen, da synet er “diset” umiddelbart efter behandlingen. Du skal også regne med at have “chauffør” til kontrollen dagen efter behandlingen.

Tilbyder I også linseudskiftninger?

Vi tilbyder også avanceret linsekirurgi på højeste niveau. Vi har tilknyttet professor Thomas K. Olsen, der i professionelle fagkredse er anerkendt som en af Europas mest kompetente kirurger indenfor den refraktive linsekirurgi. Thomas har igennem mere end tyve år varetaget den mest avancerede linsekirurgi ved øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital og hans linseberegningsformler (Olsen´s formel) bliver anvendt i det mest avancerede udstyr til udmåling af øjet inden linseoperation.

Efter en grå stær-operation – kan der gøres noget?

Vi har mulighed for at justere synsfejl opstået efter grå stær-operationer ved SMILE eller evt. PRK / LASIK teknikkerne.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40