Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Øjenlægernes Center afholder regelmæssige informationsmøder. Hvis du indikerer din interesse nedenfor, vil vi kontakte dig når næste møde er planlagt

 • Adresse i Aarhus: Ferdinand Salling Stræde 1,2. 8000 Aarhus C.
 • Adresse i København: Hans Edvard Teglers Vej 9, 2. 2920 Charlottenlund

Se vores facebook

Du er velkommen til at se vores facebook, hvor vi løbende opdaterer med relevante opslag om alt fra virkelige kundehistorierm til de nyeste teknologiske opdagelser mm. Læs mere her

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem Resurs Bank

Resurs Bank behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til Resurs Bank.

Når Resurs Bank har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Grå stær operation

  

Rigtig mange mennesker lider af grå stær, som er den mest forekommende øjensygdom i Danmark. Hvert år bliver der lavet mere end 50.000 operationer mod grå stær.

Hvis du lider af grå stær, og du gerne vil have det behandlet, så er der gode muligheder for det hos Øjenlægernes Center. Med en operation mod grå stær hos os, får du dit syn igen, så du ikke længere skal være generet og begrænset af din synslidelse.

Med en operation hos os undgår du briller

Vores RLE multifokale kirurgi er en opgradering af den offentliges monovisions kirurgi. Det betyder, at du med en operation mod grå stær hos os får en bedre behandling end ved en behandling fra det offentlige, fordi vores operation også gør dig i stand til at undgå briller eller kontaktlinser efter operationen. Med en operation mod grå stær fra det offentlige, vil du stadig have behov for briller eller kontaktlinser efter operationen. Hvis du vælger at få foretaget operationen hos Øjenlægernes Center og betaler selv, får du et langt bedre alternativ til den almindelige monofokale linse.

Hos Øjenlægernes Center anvender vi den såkaldte Multifokale Linse, som er mere avanceret og omkostningsfuld end den monofokale linse. Det er Multifokale Linsen, der gør det muligt for dig at undgå at bruge briller eller kontaktlinser efter operationen. Det kan gøre en stor forskel for dig i det lange løb at få et normalt og godt syn igen, så du ikke behøver at bruge nogle former for udstyr til at kunne se. Det er en forøgelse af livskvaliteten, som rigtigt mange mennesker vælger at investere i.

Hvis du alligevel skal have opereret dine øjne for grå stær, er det værd at overveje, om det ikke skal gøres helhjertet, så du slipper for besværet og omkostningerne til kontaktlinser eller briller mange år frem i tiden.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Ferdinand Sallings Stræde 2 1.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 44 44 40 40
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40