Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

Nye udfordringer.

Så er det ved at være min allersidste uge hos Øjenlægernes Center i Århus. Efter lidt mere en 5 år har jeg valgt, at det er på tide at komme videre.
Tak til mine søde kolleger, tak til alle vores søde patienter, som har været med til at gøre mit arbejde sjovt og spændende.

Min afløser bliver optiker Annette Surland, som kommer fra øjenafdelingen på Århus Universitetshospital. Jeg ønsker Annette al mulig held og lykke i jobbet.
...

View on Facebook

Er 2018 året, hvor du skal opnå frihed fra briller og kontaktlinser?

Hvorfor så ikke blive laserbehandlet ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus af øjenlæge Sven Asp, der holder Europarekorden på over 10.000 udførte banebrydende SMILE laserbehandlinger?
I øjeblikket tilbydes SMILE behandlingen med fødselsdagsrabat.

SMILE står for ”Small Incision Lenticular Extraction” og er i dag ”state of the art” indenfor synskorrigerende laserbehandling. I øjeblikket har vi en 6-års fødselsdagskampagne, hvor der gives 3.000 kr. i rabat på SMILE behandlinger i både Charlottenlund og Aarhus ved forundersøgelse inden d. 1. marts. Øjenlægernes Center tilbyder som den eneste private klinik SMILE behandlinger både øst og vest for Storebælt.

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med Sven eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Lyder det som noget for dig eller en af dine bekendte? Så kontakt Øjenlægernes Center på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk og bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse i Charlottenlund (København) eller Aarhus.
...

View on Facebook

Gør 2018 til året hvor DU bliver fri for briller og kontaktlinser!
Lige nu giver vi kr. 3.000,- i rabat på den banebrydende SMILE øjenlaserbehandling, ved booking inden 1. februar 2018.

Læs mere på www.olce.dk

Øjenlægernes Center ønsker alle et Godt Nytår!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Professionel øjenkirurgi

Hvis du gerne vil have udført professionel øjenkirurgi for at forbedre sit syn, er der rigtigt gode muligheder for det hos Øjenlægernes Center. Vi har en stor viden om og erfaring med at foretage øjenkirurgi, som kan korrigere dit syn, så du igen kan se ubesværet. Vi tilbyder øjenkirurgi med den mest avancerede og højteknologiske metode, så vi med et minimalt indgreb får en meget stor effekt.

Vi tilbyder øjenkirurgi med laser- og linsebehandling, som er den mest skånsomme behandlingsform, der samtidig giver fantastiske resultater. Metoden for vores linsekirurgi hedder ReLEx SMILE, og denne metode er så skånsom, at du kun har behov for en meget kort restitutionstid. Vores metode for øjenkirurgi har mange vigtige fordele i forhold til de ældre metoder, og hos os modtager du derfor behandlinger af høj kvalitet.

Med øjenkirurgi hos os kan du få korrigeret dit synsfejl, så du får dit syn igen. Det vil i høj grad forøge din livskvalitet, og du vil kunne slippe for udgifter til briller og kontaktlinser.

De mest kompetente øjenkirurger

Hos Øjenlægernes Center arbejder vi yderst professionelt, og vi har en meget lang erfaring med at foretage øjenkirurgi mod diverse synsfejl. Vi har udelukkende ansat de dygtigste og mest kompetente øjenkirurger, og hos os er du sikker på at være i trygge hænder. Vores operationer er skånsomme og effektive, og de er overstået på blot få sekunder.

Vi anbefaler dig altid den behandling vi ville anbefale vores nærmeste, og vi giver dig en oprigtig og omsorgsfuld behandling. Som patient hos Øjenlægernes Center modtager du en professionel og omsorgsfuld behandling, hvor du er i centrum. Du kan føle dig tryg ved, at vi inddrager og informerer dig, tager os god tid til spørgsmål, og at vi giver dig en behandling af højeste kvalitet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere information om vores behandlinger eller en uforpligtende samtale. Vi tager os god tid til dig, og fortæller meget gerne mere.

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40