Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

Nye udfordringer.

Så er det ved at være min allersidste uge hos Øjenlægernes Center i Århus. Efter lidt mere en 5 år har jeg valgt, at det er på tide at komme videre.
Tak til mine søde kolleger, tak til alle vores søde patienter, som har været med til at gøre mit arbejde sjovt og spændende.

Min afløser bliver optiker Annette Surland, som kommer fra øjenafdelingen på Århus Universitetshospital. Jeg ønsker Annette al mulig held og lykke i jobbet.
...

View on Facebook

Er 2018 året, hvor du skal opnå frihed fra briller og kontaktlinser?

Hvorfor så ikke blive laserbehandlet ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus af øjenlæge Sven Asp, der holder Europarekorden på over 10.000 udførte banebrydende SMILE laserbehandlinger?
I øjeblikket tilbydes SMILE behandlingen med fødselsdagsrabat.

SMILE står for ”Small Incision Lenticular Extraction” og er i dag ”state of the art” indenfor synskorrigerende laserbehandling. I øjeblikket har vi en 6-års fødselsdagskampagne, hvor der gives 3.000 kr. i rabat på SMILE behandlinger i både Charlottenlund og Aarhus ved forundersøgelse inden d. 1. marts. Øjenlægernes Center tilbyder som den eneste private klinik SMILE behandlinger både øst og vest for Storebælt.

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med Sven eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Lyder det som noget for dig eller en af dine bekendte? Så kontakt Øjenlægernes Center på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk og bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse i Charlottenlund (København) eller Aarhus.
...

View on Facebook

Gør 2018 til året hvor DU bliver fri for briller og kontaktlinser!
Lige nu giver vi kr. 3.000,- i rabat på den banebrydende SMILE øjenlaserbehandling, ved booking inden 1. februar 2018.

Læs mere på www.olce.dk

Øjenlægernes Center ønsker alle et Godt Nytår!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Multifokale linser – LISA tri

Er synet ikke længere, hvad det har været?

Ved 45-50 årsalderen bliver det vanskeligere at se på kort afstand. Det kaldes presbyopi eller alderssyn.

Årssagen er, at øjets linse med tiden bliver mindre fleksibel og kan ikke i samme grad som tidligere tilpasse sig forskellige afstande. For en person med normalt syn betyder det, at øjet ikke længere kan fokusere på nært hold, men derimod ser udemærket på lang afstand.

Øjet mister sin evne til at zoome ind og ud (akkomodationsevne). Linseoperationer tilbydes mest til de kunder som allerede har alderssyn eller begyndende aldersyn eller grå stær.
En linseoperation kan forøge din livskvalitet væsentligt og gøre dig uafhængig af briller.

Teknikken til korrektion af alderssyn hedder RLE (refraktiv lens exchange) eller PreLex operation (presbyopic lens exchange) og er principielt den samme som ved grå stær, som er én af verdens hyppigst udførte operationer.

Ved Øjenlægernes Center kan vi tilbyde dig en RLE operation med de banebrydende LISA tri-linser. Det gør det muligt for dig atter at se tingene skarpt uden briller – både på afstand, på mellemafstand og helt tæt på. Med LISA tri kan du få et godt syn på alle afstande.

En flerstyrkelinse har ikke bare to – men hele tre – fokuspunkter, som gør det muligt at se skarpt både når du læser, kører bil eller sidder ved computeren. LISA tri-linsen er opbygget af ringe med flere forskellige brydninger, som gør det muligt at stille skarpt på alle afstande.

Dette betyder, at lyset, der sendes gennem linsen, danner tre (trifocal) skarpe billeder på nethinden. Det ene billede er til afstandssynet, de andre til læse og mellemafstand. Hjernen selv vælger det billede, der skal bruges. På den måde kan LISA tri-linserne gennem linseoperation gøre dig brillefri.

Værd at vide om LISA tri-linseoperationer

 • Vi opererer som regel begge øjne på samme dag.
 • Operationen er et rutineindgreb.
 • Det er et ambulant indgreb med dråbebedøvelse
 • De fleste genoptager arbejde efter 3-4 dage
 • 90% bliver brillefri resten af livet
 • Operationen fjerner eventuelt Grå Stær og dette vil aldrig kunne opstå efterfølgende.
 • Efter operationen bliver læsesynet som regel hurtigst skarpt, men synet på afstand kan opleves som lidt sløret indtil hjernen har vænnet sig til linserne.
 • Synet kan med tiden atter blive sløret og skyldes såkaldt “efterstær” eller “PCO”. Dette behandles meget enkelt med yag laser i klinikken. Behandlingen er ambulant og gratis.
 • Studier i USA har vist at mere end 80 procent af patienter opereret med flerstyrke linser klare sig helt uden briller og 94 procent af disse er tilfredse med den opnåede synskvalitet efter operationen.
 • Nogen patienter oplever ved bilkørsel at de ser en lys ring (glare) omkring lygterne på modkørende biler og fra andre lyskilder. Det er som regel et mindre ubehag og aftager normalt med tiden.
 • Fordeling af lyset over flere brændpunkter medfører et vist kontrasttab. Dette indebærer, at der skal lidt mere lys til, for at opnå samme kontrast i billedet – til gengæld behøver man nu ingen brille.
Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40