Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

Nye udfordringer.

Så er det ved at være min allersidste uge hos Øjenlægernes Center i Århus. Efter lidt mere en 5 år har jeg valgt, at det er på tide at komme videre.
Tak til mine søde kolleger, tak til alle vores søde patienter, som har været med til at gøre mit arbejde sjovt og spændende.

Min afløser bliver optiker Annette Surland, som kommer fra øjenafdelingen på Århus Universitetshospital. Jeg ønsker Annette al mulig held og lykke i jobbet.
...

View on Facebook

Er 2018 året, hvor du skal opnå frihed fra briller og kontaktlinser?

Hvorfor så ikke blive laserbehandlet ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus af øjenlæge Sven Asp, der holder Europarekorden på over 10.000 udførte banebrydende SMILE laserbehandlinger?
I øjeblikket tilbydes SMILE behandlingen med fødselsdagsrabat.

SMILE står for ”Small Incision Lenticular Extraction” og er i dag ”state of the art” indenfor synskorrigerende laserbehandling. I øjeblikket har vi en 6-års fødselsdagskampagne, hvor der gives 3.000 kr. i rabat på SMILE behandlinger i både Charlottenlund og Aarhus ved forundersøgelse inden d. 1. marts. Øjenlægernes Center tilbyder som den eneste private klinik SMILE behandlinger både øst og vest for Storebælt.

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med Sven eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Lyder det som noget for dig eller en af dine bekendte? Så kontakt Øjenlægernes Center på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk og bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse i Charlottenlund (København) eller Aarhus.
...

View on Facebook

Gør 2018 til året hvor DU bliver fri for briller og kontaktlinser!
Lige nu giver vi kr. 3.000,- i rabat på den banebrydende SMILE øjenlaserbehandling, ved booking inden 1. februar 2018.

Læs mere på www.olce.dk

Øjenlægernes Center ønsker alle et Godt Nytår!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Laserbehandling af øjne

Ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund og i Aarhus er vi stolte af, som det første private Nordeuropæiske øjenlaser center, at kunne tilbyde de avancerede og banebrydende SMILE laserbehandlinger. Ved Centrene bliver SMILE behandlingerne udelukkende udført af få dybt specialiserede danske øjenlæger med mange års erfaring indenfor laseroperationer.

Alle behandlinger hos Øjenlægernes Center tilrettelægges som et personligt behandlingsforløb i tæt samarbejde med øjenkirurgen / optometristen – lige fra første forundersøgelse til den sidste efterkontrol. Vi sætter en ære i altid at stræbe efter at give et optimalt og trygt behandlingsforløb for alle.

SMILE – “state of the art” indenfor laserkirurgi

SMILE behandlinger foretages med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser og anbefales af førende fagfolk. SMILE er det mest skånsomme indgreb på hornhinden indenfor laserbehandling af øjne, og metoden besidder betydelige fordele for patienten, i forhold til ældre metoder som LASIK og PRK. SMILE indgrebet er hurtigt, yderst sikkert, foretages uden kniv og uden at der dannes “flap” og synsrestitutionen er hurtig efter indgrebet.

Læs mere om SMILE metoden her

Se vores anmeldelser på Google

Øjenlægernes Center har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Laserbehandling af øjne – hvem kan behandles?

I princippet kan alle over 18 år få foretaget en behandling, dog undtaget personer med en øjensygdom samt gravide og/eller ammende. En forudsætning for et godt resultat af behandlingen er en stabil brille-/kontaktlinse-styrke igennem mere end et-­to år (afhængig af alder).

Hvordan fungerer behandlingen?

Ca. 2/3 af befolkningen anvender briller eller kontaktlinser, og mange brugere ønsker at blive uafhængige af disse. Det hyppige ønske har i de seneste år gjort laserbehandlinger af øjne yderst populære. Ved nærsynethed, langsynethed og/eller ved bygningsfejl, brydes lyset i øjet forkert, således at det opfattede billede bliver uskarpt. Med en laserbehandling af øjnene omformes hornhinden, således at lyset brydes optimalt, og personen opfatter billedet skarpt.

Ved alle laserbehandlinger af øjne hos Øjenlægernes Center, er der fokus på at give præcis information om forløbet, herunder fordele og ricisi, og vi tager os god tid til at svare på enhver spørgsmål, du måtte i forbindelse med behandlingen.

Hvordan forløber en behandling hos Øjenlægernes Center?

Indledende undersøgelse

Sammen med vores erfarne optometrister/SMILE-kirurgen undergår du en grundig forundersøgelse. Ved undersøgelsen bliver øjnene grundigt udmålt (bl.a. pupillens og hornhindens størrelse, synsstyrke, synsfejl oa.), og der bliver undersøgt for eventuelle øjensygdomme. Den indledende undersøgelse er for at gennemgå alle faktorer, der har indflydelse på om en laserbehandling af øjne er mulig for at rette netop dine synsfejl, og ligeledes for at optimere hele behandlingssikkerheden.

Du vil blive grundigt informeret om behandlingen, bivirkninger og om risici. Der vil være mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have. Du skal forvente at sætte to timer af til forundersøgelsen.

Behandling

På dagen skal du afsætte ca. en time, heraf tager selve laserbehandlingen kun ca. 30 sekunder per øje. Behandlingen er smertefrit (man mærker et tryk på øjet) og bliver foretaget i dråbebedøvelse.

Efterkontrol

Når du har fået foretaget øjenlaserbehandlingen, kontrolleres dine øjne efterfølgende tre gange. Den første kontrol er dagen efter behandlingen, den næste er efter ca. tre uger og den sidste kontrol er efter ca. seks måneder. Efterkontrollerne er altid inkluderet i prisen på en SMILE behandling, og bliver foretaget af optker eller kirurg.

Kontakt os helt uforpligtende

Med en laserbehandling hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus kan du forvente et personligt behandlingsforløb, og du vil igennem hele forløbet blive undersøgt at den samme erfarne optometrist eller øjenlægen. Vi gør alt, hvad vi kan for at give dig den bedste oplevelse og er samtidigt meget bevidste om, at en laserbehandling af øjne er en tillidssag.

Kontakt os for at få en tid til en uforpligtende forundersøgelse og samtidig en kvalificeret samtale om netop din synsfejl på 44 44 40 40 eller på kontakt@olce.dk

Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40