Kontakt os gerne

44 44 40 40

Kom til gratis informationsmøde

Seneste facebook posts

Nye udfordringer.

Så er det ved at være min allersidste uge hos Øjenlægernes Center i Århus. Efter lidt mere en 5 år har jeg valgt, at det er på tide at komme videre.
Tak til mine søde kolleger, tak til alle vores søde patienter, som har været med til at gøre mit arbejde sjovt og spændende.

Min afløser bliver optiker Annette Surland, som kommer fra øjenafdelingen på Århus Universitetshospital. Jeg ønsker Annette al mulig held og lykke i jobbet.
...

View on Facebook

Er 2018 året, hvor du skal opnå frihed fra briller og kontaktlinser?

Hvorfor så ikke blive laserbehandlet ved Øjenlægernes Center i Charlottenlund eller Aarhus af øjenlæge Sven Asp, der holder Europarekorden på over 10.000 udførte banebrydende SMILE laserbehandlinger?
I øjeblikket tilbydes SMILE behandlingen med fødselsdagsrabat.

SMILE står for ”Small Incision Lenticular Extraction” og er i dag ”state of the art” indenfor synskorrigerende laserbehandling. I øjeblikket har vi en 6-års fødselsdagskampagne, hvor der gives 3.000 kr. i rabat på SMILE behandlinger i både Charlottenlund og Aarhus ved forundersøgelse inden d. 1. marts. Øjenlægernes Center tilbyder som den eneste private klinik SMILE behandlinger både øst og vest for Storebælt.

Vi garanterer et behandlingsforløb, hvor du er i tæt kontakt med Sven eller vores erfarne optometrister lige fra forundersøgelsen til sidste efterkontrol. Du får fra start til slut præcis information om behandlingen, fordele og risici, og vi giver os god tid til at få afstemt forventninger og besvare alle dine spørgsmål.

Lyder det som noget for dig eller en af dine bekendte? Så kontakt Øjenlægernes Center på 44 44 40 40 eller kontakt@olce.dk og bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse i Charlottenlund (København) eller Aarhus.
...

View on Facebook

Gør 2018 til året hvor DU bliver fri for briller og kontaktlinser!
Lige nu giver vi kr. 3.000,- i rabat på den banebrydende SMILE øjenlaserbehandling, ved booking inden 1. februar 2018.

Læs mere på www.olce.dk

Øjenlægernes Center ønsker alle et Godt Nytår!
...

View on Facebook

ATTRAKTIV FINANSIERING

Nemt, hurtigt og sikkert

Skal du have en øjenbehandling hos Øjenlægernes Center, kan du vælge at få behandlingen finansieret gennem SPARXPRES

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Øjenlægernes Center.

Læs mere her

Se et udpluk af vores videoer

 • da
 • en
kontakt@olce.dk 44 44 40 40

Hvem er vi?

Professor, dr.med. Thomas K. Olsen

21. april 2015

En af Europas førende refraktive linsekirurger

Linsekirurgien ved Øjenlægernes Center ledes af Professor, dr.med. Thomas K. Olsen, der har udført mere end 10.000 linseoperationer af alle sværhedsgrader, og i professionelle fagkredse er anerkendt som en af Europas absolut førende refraktive linsekirurger.

Største erfaring med linsekirurgi

Thomas har igennem mere end tyve år været ansvarlig for de mest avancerede linseoperationer ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital og er ophavsmand til “Olsen formlen”, der er indeholdt i det mest avancerede udstyr til udmåling og linseberegning før kirurgi. Specielt har han den største erfaring med linsekirurgi, hvor der tidligere er foretaget refraktiv laserbehandling, så alle udfordringer kan håndteres på højeste niveau.

Vurderer og udfører den optimale linseoperation

Efter vores grundige forundersøgelse og en personlig samtale kan han fagligt funderet udvælge kandidater, der vil kunne få glæde af linsekirurgi og efterfølgende udføre den optimale linseoperation.


Øjenkirurg, dr.med. Sven Asp

21. april 2015

Leder af laserbehandlingerne

Laserbehandlingerne ved Øjenlægernes Center ledes af øjenkirurg, dr.med. Sven Asp, som igennem mere end 9 år har været laserkirurg ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Øjenafdelingen ved Aarhus Universitetshospital er Nordeuropas førende indenfor øjenlaserbehandlinger.

I dag er Sven overlæge ved Øjenafdelingen i Sønderborg, hvor han foretager grå stær operationer.

Europarekorden i antal udførte ReLEx SMILE behandlinger

Sven Asp har udført mere end 12.000 øjenlaserbehandlinger, og har anvendt alle de førende teknikker. Han har foretaget mere end 9.000 ReLEx SMILE behandlinger (Europarekord).

Operationerne ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital danner grundlag for ZEISS´s godkendelse af SMILE proceduren i USA (FDA godkendelse).


Øjenkirurg, Niels Rath

21. april 2015

Leder af den “plastiske” øjenkirurgi

Den “plastiske” øjenkirurgi ved Øjenlægernes Center ledes af øjenkirurg Niels Rath, der i fagkredse er anerkendt som en af landets mest erfarne og operationsaktive kirurger indenfor området, og igennem mere end ti år har udført næsten 10.000 “oculoplastiske” operationer på højeste niveau.

Udfører kvalificeret alle indgreb

Niels Rath udfører kvalificeret alle former for indgreb på øvre og nedre øjenlåg (bl.a. fjernelse af løs hud, øjenbrynsløft, fjernelse af poser under øjnene, løfter hængende øvre øjenlåg, strammer slappe nedre øjenlåg samt foretager de fleste andre operationer på tåreveje) og fjerner uønsket væv (hagl- og bygkorn, fedtpletter, pterygier, vorter og modermærker) samt korrigerer fejlrettede øjenvipper og “floppy” eyelid syndrom (FES).


Optometrist Lise Løfstrøm

21. april 2015

Stor erfaring indenfor refraktiv kirurgi

Optometrist Lise Løfstrøm er en af landets førende indenfor den refraktive kirurgi med mere end 14 års erfaring indenfor området. Hun kommer fra en fast ansættelse hos EuroEyes i København og er kendt som en meget erfaren og kompetent optometrist, der yder optimal og venlig patienthåndtering.

Lise foretager forundersøgelser og kontroller i København.


Optometrist Birte Bay

21. april 2015

Erfaring indenfor reftaktiv øjenkirurgi

Optometrist Birte Bay har arbejdet med refraktiv øjenkirurgi siden 2004. Hun kommer fra en ansættelse hos EuroEyes / Hamlet på Frederiksberg og er kendt som en erfaren, kompetent og venlig optometrist.

Birte foretager laser- og linseforundersøgelser samt kontroller i København.


Optometrist Elizabeth Varan

21. april 2015

Erfaring indenfor refraktiv kirurgi

Optometrist Elizabeth Varan er erfaren, kompetent og venlig. Hun har arbejdet med refraktiv kirurgi siden 2003.


Overlæge, FEBO Martin Åvall Severinsen

28. september 2017

Martin er ledende overlæge ved Øjenafdelingen i Hillerød, hvor han er ansvarlig for den avancerede linsekirurgi samt for uddannelse af kommende øjenkirurger.

Han er en yderst erfaren og kompetent linsekirurg fra ansættelser i både offentligt og privat regi, herunder grå stær fasttrack-enheden på Frederiksberg Hospital og ved øjenafdelingen i Glostrup. Martin er således high volume kirurg (over 1.000 årlige operationer) og har samlet udført mere end 5.000 operationer.

Derudover har Martin afsluttet den europæiske øjenlæge uddannelse, og er nu censor ved institutionen.

Martin har siden efteråret 2016 været tilknytte Øjenlægernes Center som speciallægekonsulent og øjenkirurg, hvor vi nyder godt af hans professionelle kompetencer, overblik samt venlige væsen.


Lægesekretær Pia Bache

21. april 2015

Indledende kontakt med interesserede patienter/kunder

Sekretær Pia Bache tager sig af den indledende kontakt med interesserede patienter / kunder og kan informere om det praktiske i forbindelse med undersøgelse / behandling.

Pia blev selv linseopereret hos os i 2014 og er i dag uafhængig af briller / kontaktlinser i det daglige.


Sygeplejerske Charlotte Kunkel

21. april 2015

Erfaren og positiv øjenoperationssygeplejerske

Charlotte Kunkel er en meget erfaren og positiv øjenoperationssygeplejerske, der tager godt hånd om dig, så din laserbehandling / linseoperation bliver en god og tryg oplevelse. Charlotte har igennem en årrække været ansat ved øjenafdelingen på Frederiksberg Hospital samt ved forskellige private lægeklinikker.

Beroliger under behandlingen

Charlotte har overordentlig stor erfaring med optimal håndtering af spændte / nervøse patienter og “udlåner” meget gerne en beroligende hånd under behandlingen.


Social og sundhedsassistent Vibeke Jahns

7. juli 2015

Vibeke er en meget erfaren operationsassistent som tager hånd om dig, så din operation bliver en tryg og god oplevelse.

Vibeke har i en årrække været ansat på øjenoperationsafdelingen ved Århus Universitetshospital, som operations ansvarlig med speciale i grå stær/linseoperationer hos voksne og børn, samt alle former for laserbehandlinger.

Desuden har Vibeke erfaring fra andre private øjenklinikker.

Vibeke er også uddannet sterilcentral assistent og har som sådan stået for al instrument genbehandling og kvalitets styring på øjenoperationsafdelingen på Århus Universitetshospital.

Medlem af Den Danske klub for centralsterilisering og sygehushygiejne og
Decontamination Sciences and Sterile Services Personnel.


Attraktiv finansiering
Attraktiv finansieringsordning af laser- og linsebehandling i op til 60 måneder
Patientberetninger
Læs, hvad nogle af vores patienter siger efter deres operationer.
Øjenlægerne?
Øjenlægernes Center er etableret og ejet af professionelle og dedikerede danske øjenlæger.

Vores Patienter siger...

 • Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse – det er faktisk en helt ny verden.

  Søskendeparret Maria og Louise

 • SMILE behandlingen var stort set uden ubehag og allerede efter to dage genoptog jeg langsomt træningen. Forløbet hos Øjenlægernes Center var virkeligt professionelt og kan kun anbefales.

  Triatlet Rasmus, København

 • Efter mail-korrespondance fløj han fra Colorado til Danmark udelukkende for at blive SMILE behandlet hos os, og en del af forløbet kunne opleves i TV avisen på DR1.

  Terry, Colorado, USA

Læs alle udtalelser her

Praktisk info

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40
Fax: (+45) 44 44 40 38
E-mail: kontakt@olce.dk

Find os her

Charlottenlund

Aarhus V Øjenlæge København
Øjenlæge Århus
Øjenlægernes Center er associeret med Synslaser AS, i Oslo www.synslaser.no
44 44 40 40